- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Снимки :(
Важен е човекът, който снима, защото той вижда как ще изглежда снимката преди да снима и може да ти каже, че в еди коя си поза не изглеждаш добре и т.н. Не винаги снимките в снега стават хубави, понякога стават тъмни. Старай се да не позираш много много... Понякога непринудените снимки стават най-хубави.
Ако искаш постни някои твои снимки да видим какво толкова не им харесваш![]()
Koлко е изкривена представата за релаността на днешната младеж , аз съм изумена, отвратена. Това е общото ми впечатление, не говоря конкретно за теб и темата ти за ''яки снимки с много лайкове''
Не мога да повярвам, че има такава тема.
Ето такива деца "родиха" социалните мрежи и сайтовете за запознанства.
Мило момиче, не искам в никакъв случай да те обидя, но има една приказка "Магаре застанало, магаре излязло."
И не виждам какво им е специалното на снимките, които си показала - снимани са с телефон, добавен е ефект, най-вероятно с Инстаграм. Друг е въпроса, че момичето е симпатяга и има хубаво тяло. Ако ти имаш излъчване и с 2 мегапикселова камера, снимката ти ще е хубава.
Спри да се комплексираш от някакви снимки и лайкове - не е това живота. Вместо това общувай и излизай с реални приятели, а не с такива които те "лайкват". Свърши нещо полезно за себе си.
Прати ми една твоя снимка от въпросния телефон и ще я обработя в стил "кифладжийска", точно като на тези които си показала. Лесно е - става - дори с VGA камера. Но за лайковете си трябва социален контакт. Никой не лайква снимки на някой с който не си пише.
П.П. Всъщност къде смяташ да си ги окачиш тия лайкове?
Добре, ти какво по-точно очакваш ние да направим? Еми, просто заставаш и се снимаш, виждаш позите, които е направило момичето, просто ги пресъздай. Не знам какво искаш да ти кажем. Между другото, на колко си?
Ето ви моя снимка https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...83488566_n.jpg не ми се получават казах ви![]()
Също така да кажа снега не ми е виновен просто аз искам лятни снимки с светлина и слънце а не някви в снега!
Снимай се гола , ще имаш 1000000000 "лике"
Последно редактирано от nasnedogonyat : 01-31-2014 на 13:11
Правилна поза.(втората снимка)
http://kartchinski.com/?p=251
Твоята поза.
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...83488566_n.jpg
Открийте стоте разлики!
Не заставай в пози които не можеш!!!Бъди естествена, и това е.Как си застанала в такова неудобно положение за снимане?И що такова изражение на лицето?Сигурно доста си го тренирала ,аз не мога.Проблемът ти нее във фотогеничноста !
"Тайната" е да имаш качествен фотоапарат, някой, който да се навие да те снима и да ти идва отвътре. От снимките, които си дала, една единствена ми хареса. Иначе да вметна само-колко още теми ще правиш, в които да питаш хората как да си копие на останалите? Явно бая комплекси имаш..
Не виждам какъв и е проблема на снимката. Като за фейсбук снимка направена с телефон си е идеална. За професионална трябва хубав фотоапарат, подходящ декор и светлина, както и кадърно задапаратно устройство (фотограф). Това се учи и е професия, така че не виждам смисъл да се стремиш да го постигнеш аматьорски. Знаеш ли колко струва една професионална фотосесия? Не си заслужава за някакви си фейсбуклук харесвания. Просто бъде естествена на снимката и не прави някви патешки муцки. Не, не са хубави.
П.П. Лятни снимки през зимата няма как да направиш, освен с изкуствен декор. Просто изчакай лятото.
Аз мисля, че това не е тя, защото знам кое е момичето от снимката ама може![]()
И да трябват много неща, за да стане хубава снимка.![]()
Много позьорско...Все едно си се насрала.
Усмихвай се!
И нека снимката има някакъв смисъл...Снимай се с приятели, с кучето си, с майка си, на някое красиво място, по партита...Да си личи, че има някаква стойност не просто да хабиш интернет пространство.
Хората харесват красиви, положителни и щастливи човеци. Ако не си в такова настроение въобще няма смисъл да се снимаш.
А лайковете...Мани лайковете. Колкото повече внимание търсиш, толкова по-малко ще получаваш. Ставаш нийди, търсиш одобрение...Това е отблъскващо.
Мхм, това не е тя. Авторката пуска снимки на друго момиче.