Объркана история.. Миналата година по това време се запознах с едно момче на един купон.. Оттам ние започнахме да излизаме и да се виждаме почти всеки ден.. но в един момент всичко беше просто едно забавление докато не се появиха чувствата в мен.. и той разбра какво изпитвам към него но казваше няма любов и че съм просто заблудена.. въпреки че усещах че и той има нещо към мен не беше безразличен.. След като завърши у-ще ми каза че няма как да сме заедно защото заминава извън БГ.. и замина.. през това време ние си пишехме, но страшно трудно ми беше... и сега преди коледа той си дойде тук .. виждахме се но от време на време .. последната седмица започнахме да се виждаме всеки ден и думите му бяха " Много често започнахме да се вийдаме.. това не е добре". Мисля че го е страх да се влюби и да се отдаде на чувствата си, защото явно преди това е бил наранен от друга.. Говори ми че за него почти всички момичета са били курви, не знаели какво е да обичаш и да чувстваш.. Мисля че се е съмнявал и в мен... Вчера докато бяхме вкъщи реши да ми прегледа телефона и видя че един приятел ме е търсил.. Хвърли го и седна на комп. Попитах го какво ти става а той отг. с "остави ме ядосах се малко.. " и ми каза влез си във фб.. и влязох си.. прочете чата с приятелките ми където там съм писала колко трудно ми е било лятото и как ще превъзмокна това пак да си замине.. Обърна се към мен и каза " защо тези неща не ги казваш на мен .. а на приятелките ти ? " отг. че винаги съм си мислела че ако продължавам да разкривам чувствата си ще ми се изсмее в лицето.. Каза ми че това най много го дразнело в мен че съм тръгвала и разправяла на всички за нас.. Попита ме какво ще правим сега.. казах му да не се виждаме повече а той " И това ли измисли сега? " Облече си якето и изведнъж ХОП документите му ги няма ... започна да търси, да звъни на майка си дали са в тях и не няма ги никъде.. а без тях той не може да замине.. Дали беше лъжа за да може да остане или наистина ги няма.. Как изведнъж се загубиха след всичко това.. Иии след скандала с приятеля ми който ме е търсил по телефона ме махна от фб а освен фб няма как по друг начин да поддържаме връзка.. И сега.. той не ме добавя и аз не смея да му искам.. Какво да правя? Трудно ми е .. искам го и няма да се откажа от него..