.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Question За K-POP фенове.

Здравейте!~
    Имам въпрос към вас относно кей поп певиците и техния грим.Въпросът ми е следния значи забелязала съм че повечето кей поп звезди (момичета) гримът им или по-точно устните им са особени първо си мислех,че са просто такива но последствие разбрах че всъщност им слагат нещо.Видът на устните които постигат с това нещо е някак си особен отвътре е червено наситено а отвън е бледо.Сега ще ви покажа снимки на Hara от групата Kara - Damaget Lady:

1.http://okpopgirls.rebzombie.com/wp-c...-Lady-MV-3.jpg
    2.http://3.bp.blogspot.com/-Wa1a3r0YaM...0/0%2BKARA.jpg

Въпросът ми е някой случайно да знае какво е това което се слага отвътре на устната?Благодаря предварително и моля без хейт.

Супер фен Аватара на girl91
    Аз не съм фенка, но според мен от вътрешната страна слагат по-ярко и наситено червило, кото се прелива след това с по-бледото, и се получава този ефект.

Повече от фен Аватара на rositzza
    Не съм K-POP фенка, но предполагам, че са използвани 2 цвята червило/глосита и просто са преляни

Благодаря ви много за съдействието намерих го.Всъщност е подобие на червило но не точно.Много ви благодаря!~♥

Я го покажи, че ми стана интересно какъв продукт е.

Това не е нещо необикновено. Просто на снимката устните изглеждат като на момичето, на което даде снимка. Това може да се постигне и с обикновен гланц или червило.

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Този ефект не се постига с един продукт.
    Принципно се използват четки за червило + различни тонове на гланцове/червила.
    Виж, в youtube трябва да има клипчета на доста момичета, които използват този вид техника.
    *сън*

Постига се с един вид червило всъщност. На устните се слага специален коректор за устни. Във вътрешната част се слага по-ярко червило и полека с четка се прелива навън. Може да се сложи глос в средата на устните, но и без него стои добре.

Това, което си показала е течен тинт за устни, но същото може да се постигне и с всяко едно червено/тъмно розово червило.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends

Голям фен Аватара на Dam Yeo Wool
    Много ми харесва как стои. Опитах с червило - нещо не стана така както исках.
    Трябва да проверя за тези коректори,чудесии .. нали съм к-поп фен няма как да пренебрегна това.

Помощ! - http://www.emocosmetics.com/index.ph...duct&id_lang=7

Нещо по-евтино няма ли и това ли е изобщо? Айгоо.
    Последно редактирано от Dam Yeo Wool : 01-30-2014 на 19:28

Погледнах в youtube.com и намерих как се прави всъщност това се нарича Ulzzang Gradient Lips.Много добре стои и всъщност става и с обикновен коректор и червено (наситено) червило планирам да си купя тези две неща благодаря ви много.

Dam Yeo Wool - Предполагам,че е това но не съм сигурна дали има по-евтино.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Цитирай Първоначално написано от girl91 Виж мнението
    Аз не съм фенка, но според мен от вътрешната страна слагат по-ярко и наситено червило, кото се прелива след това с по-бледото, и се получава този ефект.
    ++++

Мега фен Аватара на tori
    Супер отвратително стои, особено на клипа, който показа карамела. Нищо лично към авторката, но не ме кефи.

Цитирай Първоначално написано от Dam Yeo Wool Виж мнението
    Много ми харесва как стои. Опитах с червило - нещо не стана така както исках.
    Трябва да проверя за тези коректори,чудесии .. нали съм к-поп фен няма как да пренебрегна това.

Помощ! - http://www.emocosmetics.com/index.ph...duct&id_lang=7

Нещо по-евтино няма ли и това ли е изобщо? Айгоо.
    Etude House имат такова и със сигурност не е повече от 10 долара. Това, което си показала дори не знам дали изобщо е такова.
    Това, което показа kaRamella е различно. Идеята на корейките е да стои като леко прехапани устни и да не се натрапва много.

Айго звучи невероятно тъпо на български.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    И нормален коректор става.

*сън*

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си