.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: Ох

Ох

Здравейте на 16 съм харесвам момче с 3 години по-голямои и не мисля, би ми обърнал вниманието което искам? Не го познавам добре но бих искала. Излизали сме в една компания на купони няколко пъти. В едно училище сме. Та въпроса ми е как да му направя добро впечатление (предполагам си мисли че съм малка за него) и как да му привлека вниманието? Мерси
    Последно редактирано от mihaela. : 01-31-2014 на 07:59

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Ти си СИ малка за него. И не, защото разликата ви е 3 години, а защото си на 16. Момичетата на тази възраст тепърва се променят. Мое мнение!
    А за вниманието - не е нужно да правиш кой знае какво. Просто бъди себе си. Не искаш да вземе, че да хареса човек, който не си, нали? Заговаряй го по-често, лАскай му някакви по-продължителни погледи, навъртай се около него... Ако не е идиот, би трябвало да се досети.

P.S.: Хубаво заглавие си пляснала...

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Разликата ви не е много голяма. Единствената ти грешка би била, ако се опитваш да изглеждаш по-голяма. Често, в подобни опити момичетата обличат по-разголени дрехи, слагат по-тежък грим и т.н., което в очите на другите не казва "Аз съм зряла за годините си", а крещи "Аз съм лесна и търся внимание". Така че, внимавай с това. Просто бъди себе си, както ти казаха вече. Проявявай интерес към него, но не прекалено натрапчив.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от mihaela. Виж мнението
    Та въпроса ми е как да му направя добро впечатление
    Като се държиш културно и възпитано, за разлика от повечето ти връстнички в момента.

Мерси...значи да се заглеждам повече в него.......а за заглавието не ми се мислеше просто ;д

Мега фен Аватара на Lilanda
    То 'щото много мисъл трябва да вложиш, че да измислиш заглавие...

не ми се занимаваше.... кво толкова

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от mihaela. Виж мнението
    не ми се занимаваше.... кво толкова
    То ако така не ти се занимава и при запознаванито с момчето ...

за него ми се занимава

Супер фен Аватара на shmatarok
    Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Като се държиш културно и възпитано, за разлика от повечето ти връстнички в момента.
    Nice one.

Авторке, ако постигнеш някакъв успех, не забравяй да се похвалиш. Късмет иначе, съвет няма да ти давам, съгласна съм с първите коментари.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от relizzar Виж мнението
    Хей искаш ли да спечелиш малко пари и то само докато стоиш през компютъра си, серизно говоря ;д просто трябва да се регистрираш тук:
    http://www.neobux.com/m/v/?rh=72656C697A7A6172
    Както знаем, ние (тийнейджърите) винаги имаме нужда от пари за какво ли не.. ето го и решението.
    Става въпрос да гледаш реклами (advertisments) и да получваш малка сума от това. Но с търпение ще получавате такива пари за който човек с више не може да взема ;д ! САЙТЪТ Е 100% СИГУРЕН ЗАЩОТО Е НАЙ ДОБРИЯ PTC (paid to click) САЙТ В СВЕТА! Едниственото нещо което се изисква от вас е да се активни всеки ден т.е. да кликате всеки ден! Успех
    Почти уцели къде да рекламираш разни простотии..

Мега фен Аватара на baby_baby
    Разликата ви не е голяма бъди себе си говори с него

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си