Няма да те нападна, защото понякога и на мен ми се случва да нямам муза, но когато дойде намислям подаръци за 5-6 случая напред.
Според мен най-милият подарък е този, който самата ти направиш. Има доста сайтове с идеи, просто трябва да поразгледаш.
Като пример мога да ти дам плюшено мече/коте/слонче или каквото се сетиш животно свързано с вашата връзка. Не се правят трудно, не трябва да бъдеш особено креативен, за да се справиш. Аз съм с две леви и ми се получи, така че нищо не ти пречи да опиташ.
Можеш да направиш и ваша собствена игра с предизвикателства, такива каквито и на двамата ви се искат. Просто измисляш маршрут, по който да движите пионките, които могат да бъдат сърчица, бобчета и прочие. По самият маршрут правиш различни цветове квадратчета, кръгчета, сърчица каквото там си решиш и всеки цвят отговаря на дадена купчинка предизвикателства - любовни, сексуални.
Ако не ти се прави игра можеш да изпечеш сладки, в които да сложиш предизвикателства. Хем вкусно, хем забавно.
Можеш също да му направиш огромна Валентинка от кадастрон, да украсиш къщата с розови листчета и свещи, да вземеш вино и секси бельо за себе си.
Има изключително много неща, които можеш да направиш стига да ти се занимава.