.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Unhappy Не мога да я разбера..

Ключ.
    Последно редактирано от bulgarian_soldier : 01-31-2014 на 20:19

Супер фен Аватара на tireheb
    чакам тема, където названията ше са делта, сигма и омега

Повече от фен Аватара на Тодор
    Давай смело пич!!Ти си човека!!!А за ония другия...Споко скоро няма да има празници!!!

Кръстих ги така, понеже ставаха прекалено много повторения, не случайно редактирах текста 2-3 пъти.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от bulgarian_soldier Виж мнението
    Тя си има по принцип приятел, според статсовете в facebook.Но това явно не я притеснява.Когато излязохме и казах, че не може да се виждаме, ако тя си има приятел, а тя ми отговори, че те са гаджета само за празниците.
    СтатусОВЕТЕ във Фейсбуук са най-достоверния източник за това дали е обвързана или не. Никога не ги подлагай на съмнение. Освен това щом си има гадже само за празниците, то тя явно си има някакъв график за обвързванията. Виж кога е твоя ред. Направи справка в Гуугъл. Ако не си в списъка може би трябва да кандидатсваш за одобрение.

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Братле, според мен много добре си избрал буквичката М. Идва от Мастия, предполагам... Според мен въпросната е настояща малолетна въртиопашка и бъдещо курве. Не се занимавай грам повече. Отрежи й контактите, респективно крилцата, придай си малко по-надменен вид, не й показвай по никакъв начин, че ревнуваш!!! Толкова дълбоко ще й бръкнеш, че не можеш да си представиш!!!

Проблема е там, че мисля, че съм влюбен в нея.

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Мисилиш си го или си влюбен? Има разлика. Но и в двата случая ще ти мине. Не е нужно да си съсипваш живота с човек, на когото не му пука за теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си