.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Голям фен Аватара на Ospi

Затворен в себе си. -_-

Какво точно трябва да значи да бъдеш затворен в себе си? Да не изразяваш чувства? Да не говориш с хората? Аз, например, говоря доста с хората в училището, имам приятели, но все пак хората са ми споделяли, че съм много затворен в себе си. Това ме обърква, какво точно трябва да значи фразата? Според мен означава да си човек, който трудно говори или се отпуска в дадена ситуация. Греша ли?

anonymous895156
    Guest
    да

Тогава какво значи?

anonymous895156
    Guest
    не

Супер фен Аватара на Cloud9
    Едно е да говориш,друго е да казваш.Аз към от потайните хора,но същевременно много говоря /нищо конкретно обаче/.Да си затворен не е толкова лошо.Поне според мен.Ако се чувстваш комфортно да си сам,ако се чувстваш добре и споделянето те ужасява-добре дошъл в клуба хаха

Е чак да ме ужасява, не. Но сега като се замисля, говоря за много неща, умея да водя разговори, но не казвам много за себе си. Едно време ме ужасяваше да говоря, но си ритах гъза и се научих как да го правя. (Всъщност, в момента казвам за себе си ) Значи това било... падаме си интроверти, а?

това, че не споделяш за себе си е плюс, недей се притеснява толкова, а и не е проблем, абсолютно никакъв

Мега фен Аватара на RapExotic
    Да си затворен в себе си, означава да не допускаш никой в личното си пространство. До толкова, че да си си самодостатъчен за да съществуваш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си