Имам огромен проблем и незнам какво да правя. Работя в успешен магазин и имаме много работа, която понякога е изнервяща. Шефа ми е много умен, стабилен и привлекателен. Той е на 34. Още от първия ми ден много го харесах, но никога нищо не съм правила, защото ми е ШЕФ и не на последно място защото е женен с малко дете. Но половин година след като почнах работа там той почна да се бъзика с мен повече от обикновеното и от нищото ме целуна.... И следва една дълга и широка, почнахме връзката си тайно от колегите,излизахме на кафе, споделяше ми неща за фирмата, които само шефовете знаеха. Правихме си подаръци на празници, рождени дни, именни дни... Всеки ден когато съм почивка ми звъни, дори само да пием кафе, без да правим секс, но аз вече се усещам, че почвам да изпитвам чувства, а знам че нямам шанс за успешна връзка с него. Лошото е, че му казах какво мисля и той поиска да се разделим, но и двмата не издържахме и една седмица, без да се гушнем и без да се докосваме, а се виждахме всеки ден. Работата е там, че жена му е редовна клиентка и много ме изнервя. Ревнувам от нея! А аз съм грешната. Искам да напусна и да се махна от този ад, който вече ме разяжда, а не мога. В днешно време трудно се намира нова работа и то така добре платена като моята. Знам, че нямаме бъдеще, че не е редно, но просто ме влече към него. Посъветвайте ме какво да правя, защото аз вече незнам. Омръзна ми да се крием, но това е положението.