- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбих се в момче от моя клас
Еми то аз съм твърде срамежлива, ако излезе, че и той е такъв просто не знам..... В някои моменти искам просто да го целуна, но се нуждая от малко повече смелост и сигурност ...... Ти като момче не мислиш ли, че първо вие трябва да направите първата крачка, за да я продължим ние ???
Една жена тръгнала да си купи хляб. По средата на пътя гледа - в една локва паднал пиян мъж. Поспряла се тя, видял й се млад, хубав и си рекла:
- Ще взема първо да си купя хляб, а на връщане ще го прибера. Като поизтрезнее и се изкъпе може и да свърши нещо...
Купила си хляб жената, връща се и какво да види - мъжът го няма... Въздъхнала, пуснала чантата и тихо отронила:
- Как можах, все едно цяла година хляб не съм виждала...
Твърдо "нье"!! Понякога мъжете сме идиоти. Сега женската част от форума би казала "доста често, дори". Може и така да е. Та.. Да, може да се скъсваме да ви гледаме скрито, може да си правим какви ли не фантазии с вас - от най-перверзните, до най-готините моменти, може да ви харесваме, та да се пукаме, но няма да ви кажем, защото е много скапано точно това: да ти кажат "не". А никой не знае дали ще е "не" или "да". Но тъпото е да кажеш "ае станем гаджета" и да получиш "не". Ако просто му обясниш "харесвам те, дъра-бъра"... което не ангажира с отговор, а просто съобщаваш как стоят нещта, тогава реално няма да има на какво да каже "да" или "не".
+ това като мъж ти казвам - всеки мъж си мечтае за мацка, която идва и му казва нещо такова!!!