Това е първата по-сериозна тема, която пиша и това е първият по-сериозен проблем, който излагам пред форона. Дори не знам дали темата е за правилния раздел...
Ще помоля вежливо спамливите хиени ако нямат идея, с която да помогнат, поне да не правят сеири. Благодаря.
Такааа, проблема е там, че ме е страх. Страх ме е, когато приятеля ми си натика лицето в моето например, когато ме гъделичка твърде надъхано или се боричкаме, гушкаме силно и някви там глупости. Не става всеки път, но се появява нещо като параноя, което е много противно. Например вчера реши да си метне якето върху главите ни, за да ме целуне (обичам такива неща, само да кажа), но мен пак ме обзе тоя шитав страх и се отдръпнах като ужилена.
Той знае още откакто се появи и уж внимава, не прави резки движения около мен, не ме стиска, гушка твърде силно или нещо такова. Пак казвам - не се появява винаги това, а само понякога. До момента никога не ме е удрял, не ми е викал в лицето или не ме е стряскал по друг начин, всъщност рядко си викаме. Тоест проблема е някъде дълбоко в мен и не мога да открия къде по-точно. „Ровя“ из спомените си, но не откривам причината за страха. Според вас къде е, има ли въобще случка, която го е отключила, защо и как мислите мога да го премахна?
Благодаря предварително на отзовалите се, шоколад и бира за всички вас.