.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 73

Hybrid View

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Нали знаеш кои ги зоват като "специални"? Бавноразвиващите се и хората с физически проблеми. Ти опредеено клониш към първия тип. Не искам да ги обиждам обаче защото си по нисш и от всичко, за което се сещам. Горд от факта, че има жалко средно образование... Срам ме е в такива моменти да се нарека българин. Само се позоря като ти отговарям, ще поправя тази грешка.

Тори, не виждам логика да се появи този страх от нищото, но и съм далеч от разбирач в тази област. Може да е проблема в доверието? И все пак не мисля, че това е някакъв сериозен проблем за връзката ви. Може да изчезне, както се е и появил. Ще потършувам из ума си за нещо, което би помогнало.

Цитирай Първоначално написано от SonataArctica Виж мнението
    Нали знаеш кои ги зоват като "специални"? Бавноразвиващите се и хората с физически проблеми. Ти опредеено клониш към първия тип. Не искам да ги обиждам обаче защото си по нисш и от всичко, за което се сещам. Горд от факта, че има жалко средно образование... Срам ме е в такива моменти да се нарека българин. Само се позоря като ти отговарям, ще поправя тази грешка.
    калайджия , накефи ме с уникално тъпия си пост , и сега ще ти отговоря подобаващо да усетиш колко си глупав

почвам с копирано от гугъл , написах спешал в търсачката и виж какво излезе , уродлив мисир

spe·cial
    ˈspeSHəl/
    adjective
    adjective: special

better, greater
    exceptionally good or precious.

превеждам ти на български понеже си талибан

извънреден (special) , изключително добър (exceptionally good ) , по-голям (greater) , better (по-добър) , precious (скъпоценен)

за теб имам една специална кофа с лайна която с удоволствие бих ти излял в пазвата и след тва да те изритам в топките по специален начин

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си