.
Резултати от 1 до 25 от общо 73

Threaded View

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от Cloud9 Виж мнението
    Аз от малка мразя да ми се навлиза в личното пространство.Не обичах някой да ме докосва без разрешение от мен.Да не говорим че мразех да ми дишат въздуха хаха.Доста самостоятелен човек съм и това ме прави да изглеждам дръпната и гадна доста често.Може и при теб да се получава това.Странно е че се случва само с приятелят ти.Той нещо наранявал ли те е ?Понякога подсъзнателно пазим лоши спомени и те се отразяват на отношенията ни с даден човек.Може просто малко да си поохладняла към него?Усещаш ли нещо такова?
    При мене там е проблема, че направо си изпитвам страх, които се появи наскоро, а не ми е гадно или кофти. Не е като да не обичам да ме мачка. Чак охладняла... Не бих казала. За две години и кусур е напълно възможно, не твърдя обратното, но не усещам подобно нещо.
    Също забравих да спомена, че за 17 години съм била удряна от родителите си не повече от един-двъ пъти и въобще вкъщи никога не е имало побоища.
    Тодор, ще пробвам все пак.
    Психопат, няма ножове, нито тренира муай тай. Даже май не може да се бие добре... :д
    Последно редактирано от tori : 01-31-2014 на 17:51

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си