.
Затворена тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 73
    Мега фен Аватара на tori
    Ох, тва звучи трудно за обяснение. Лично аз го разбирам като симбиоза от решения, които някой очаква да взема във някъв кратък срок, за да "потече" живота ми в някаква посока. Аз обаче не съм готова да направя този низ от избори. Нещата се усложняват много и от още един фактор - преживях трудна година. Тоест тоя страх идва от там, от тези всички прекрасни неща като едно общо.
    Не ми се отдава да мисля сутрин...

anonymous708973
    Guest
    Да си го виждала да вика или да се бие с някого? По някакъв начин да се е предизвикало усещането колко си малка и чуплива и как ако ти направи нещо, ще си търсиш зъбите под дивана?
    Не казвам да е насилнически настроен към теб, а да си го виждала да е такъв с друг човек.

Едър/Здрав ли е? Може от това да е. Аз обикновено малко се посвивам в присъствието на такива, особено когато ми правят резки движения.

Супер фен Аватара на djipsito
    tori, и аз така го разбирам. А и причислено конкретно към растежа на връзката ти с даден човек, в началото си по течението и всичко е хубаво, ама като почнат да минават година, две, три, идва колебанието. Накъде отива всичко, готов/а ли съм за това, искам ли го наистина. Почват да ти изникват в главата въпроси като "ами ако..."
    Сам изпадаш в някакви дилеми, страх те е да предприемеш нещо и за всеки този страх се изразява в нещо различно. Даваш си сметка, че трябва да пораснеш, съмняваш се дали си достатъчно узрял за тези неща и т.н.

Те връзките си вървят, в един момент не се усещаш кога е дошло време да заживеете заедно. Сигурно е нормално да има страх. Моя съвет е да не се притесняваш за бъдещето, а за настоящето.

Има и друго. Усещаш ли приятеля ти да е станал по-привързан към теб ? Да не би случайно да се е стигнало до там, че да те задушава с близост или нещо такова ? И да те панира тва, че при теб нещата не са чак толкова силни ?
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Да си го виждала да вика или да се бие с някого? По някакъв начин да се е предизвикало усещането колко си малка и чуплива и как ако ти направи нещо, ще си търсиш зъбите под дивана?
    Не казвам да е насилнически настроен към теб, а да си го виждала да е такъв с друг човек.

Едър/Здрав ли е? Може от това да е. Аз обикновено малко се посвивам в присъствието на такива, особено когато ми правят резки движения.
    Не съм виждала да се бие с друг, да вика, висок е, но е слаб. Единственото, което ми е правил, е да ме подхвърля като топче за пинг-понг при желание от моя страна.

Цитирай Първоначално написано от djipsito Виж мнението
    tori, и аз така го разбирам. А и причислено конкретно към растежа на връзката ти с даден човек, в началото си по течението и всичко е хубаво, ама като почнат да минават година, две, три, идва колебанието. Накъде отива всичко, готов/а ли съм за това, искам ли го наистина. Почват да ти изникват в главата въпроси като "ами ако..."
    Сам изпадаш в някакви дилеми, страх те е да предприемеш нещо и за всеки този страх се изразява в нещо различно. Даваш си сметка, че трябва да пораснеш, съмняваш се дали си достатъчно узрял за тези неща и т.н.

Те връзките си вървят, в един момент не се усещаш кога е дошло време да заживеете заедно. Сигурно е нормално да има страх. Моя съвет е да не се притесняваш за бъдещето, а за настоящето.

Има и друго. Усещаш ли приятеля ти да е станал по-привързан към теб ? Да не би случайно да се е стигнало до там, че да те задушава с близост или нещо такова ? И да те панира тва, че при теб нещата не са чак толкова силни ?
    По-привързан е мъничко, да.

Цитирай Първоначално написано от darknesswillfall Виж мнението
    нещо против ножовете и муай тая ли имаш тори ще се направя че все едно не съм го видял тва

тори доста си побъркана между другото , не знаех че имаш такива проблеми добре и кво с гаджето ти стоите на 1 метър и си пращате въздушни целувки я покажи как става изглежда яко
    Нямам нищо против и ако беше се захванал да прочетеш цялата тема или поне поста на Психопат, щеше да разбереш за какво иде реч. Вадиш ми думите от контекст.
    Тва за въздушните целувки е пък даже не знам как да го коментирам. Няма проблем да се гушкаме, да се целуваме, дори при секса всичко е наред. Просто понякога се получава така, че се плаша и се свивам на кълбо. До момента е станало не повече от 6-7 пъти. Казах нагоре, че от около 6 месеца съм го забелязала.
    Колко съм нормална или не, не е твоя работа.

Повече от фен Аватара на ~LadyCrawley~
    Боже, мислех, че само аз имам този проблем о.о Преди една година, когато се запознах с един, той тръгна да ми се навира в лицето, гушкаше ме, беше много мил /шантавото е, че нямам нищо против прегръдки, милувки и тн, страхът ми идва, когато тръгне да ме целува. / но се отдръпнах. Не знам дали проблемът беше в момчето, след него имаше и още едно, но нещата се повториха..Може и много да ме привлича някой, но страхът от прекалената близост ме кара да се отдръпвам. Тук бързам да поясня-никой не ми е разбивал устата, не ме е изнасилвал и тн, просто си е някаква фобия и не вероятно не го обяснявам правилно.

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от ~LadyCrawley~ Виж мнението
    Боже, мислех, че само аз имам този проблем о.о Преди една година, когато се запознах с един, той тръгна да ми се навира в лицето, гушкаше ме, беше много мил /шантавото е, че нямам нищо против прегръдки, милувки и тн, страхът ми идва, когато тръгне да ме целува. / но се отдръпнах. Не знам дали проблемът беше в момчето, след него имаше и още едно, но нещата се повториха..Може и много да ме привлича някой, но страхът от прекалената близост ме кара да се отдръпвам. Тук бързам да поясня-никой не ми е разбивал устата, не ме е изнасилвал и тн, просто си е някаква фобия и не вероятно не го обяснявам правилно.
    Йеа, не съм сама значи.

Да, но при теб се е появило след като си била известно време с този човек, доколкото разбрах, а при мен е като неоправдана защитна реакция о.о

Мега фен Аватара на tori
    Мда, едва преди половин година се прояви.

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от ~LadyCrawley~ Виж мнението
    въпросът е как може да бъде премахнато..
    Бих била най-щастливото същество на света ако знам как. Не че е такъв проблем, но е някак кофти да те е страх.

при вас като ви е страх от близост сами трябва да се навирате във физиономиите на хората , говоря за преминавате в интимната граница от 15 санта и надолу и то с колкото се може повече хора и то непознати който го е страх ще си живее цял живот така , недъгав и с проблеми

Мега фен Аватара на tori
    Ама аз всеки ден се сблъсквам със страха си. Вярно - с един и същ човек, но все пак е нещо. Пък и аз не съм точно човека, който ще се вре в някой друг, защото така му кефнало. Избягвам прегръдки с приятелки и приятели и като цяло рядко са хората, на които позволявам да ме мачкотят, кво остава за непознати.

така имаш няква успокоеност на него винаги може да му кажеш да се дръпне , просто прави го с непознати и стои много близо до тях

мнозинството на хората са с твоя проблем пробаи в асансьора да се доближиш много близо до някой мъж да видиш как ще се спече

вземи се изправи срещу страха си недеи се излага

Мега фен Аватара на tori
    Хубу, все тая.

darknesswillfall , наистина надъхваш, но не е толкова лесно, не мислиш ли? На теория лесно даваш примера с паяците, но в действителност проблемът тук е по-сложен.

Мега фен Аватара на SonataArctica
    darknesswillfall престани със спама, боклук такъв.

Тори имаш ли му пълно доверие? Говоря на 100%, както би се доверила на родителите си. Твоя младеж замина да учи, нали? Промениха ли се отношенията ви от тогава? Тези 6 месеца, просто съвпадат г/д с това заминаване.

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от SonataArctica Виж мнението
    Тори имаш ли му пълно доверие? Говоря на 100%, както би се доверила на родителите си. Твоя младеж замина да учи, нали? Промениха ли се отношенията ви от тогава? Тези 6 месеца, просто съвпадат г/д с това заминаване.
    Никъде не е заминавал да учи. :д Пълно чак не, защото нямам такова и на родителите си, както и на никого друг, но да - имам му доверие.

Цитирай Първоначално написано от SonataArctica Виж мнението
    darknesswillfall престани със спама, боклук такъв.

първо тва не е спам а реално се опитах да помогна , ясно ли е сюлеиман паша
    второ накарай ме , китаристче ела и ме накарай да спра , изкалян косъм

Супер фен Аватара на djipsito
    Аз още мисля, че тва е на някво психо ниво и разговор с психолог ще помогне... Поне да разбереш причината ако не друго.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Мега фен Аватара на tori
    Психолога е много краен и не-предпочитан вариант. За момента се опитвам някак да си въздействам на мисленето, говорим си з това. Уж от създаването на темата всичко е шест, но да видим по-нататък.

нали и аз казах че е на психо ниво и тва което аз казах ще го приложи всеки психиатар/психолог

ще почне да я сблъсква със страховете и , тя ще насере и ще прекрати сесията , оттам кота нула

Мега фен Аватара на tori
    Няма да насера, щото ме е страх от хора. По-скоро ще избягам с викове, щото някой се е опитал да ме докосне, а не влиза в периметъра на приятелите или познатите ми. Или на приятните хора, с които бих си имала вземане-даване.

и затова като не оставиш да ти помогнат и не потърсиш хелп , след 20 години ще си с неврална психоза или по зле може шизофрения даже , ти ще си като ръсел кроу от филма красив ум , ще пишеш уравнения у вас сама по цял ден на стената с флумастер

Мега фен Аватара на tori
    Не мисля, че това е лошо. Ако не друго, то поне никой няма да иска да ме докосва поради каквито и да е причини.

тва с допира е достатъчно зле , ти ще превъртиш така бе

ще ти викат ПЛЕВЕЛ , като оная мацка от филма хикс мен , дето носеше ръкавици и имаше бял кичур

може да си направиш зелен кичур като жабата ти примерно , да си по оригинална

и ще ти викаме не плевел ами корен или коприва например

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си