.
Затворена тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 73 от общо 73
    Мега фен Аватара на tori
    Няма, няма. Обещавам.
    Едит: Корен ми харесва.

Аре стига вече спам, че Калпазанка и Лейди ще ни намерят и избият.

Корен нещо ме кефи толкова , корен ми звучи малко мъжко , ти вече си смени пола вече си момиче нале

предполагам нямаш корен или кореняци в гащетата нали

ако отговора е не нямам , ще ти викам копривата Мноо жулиш като те пипат , ще стоя далеч от теб обещавам , ако те видя и ще си сложа военните ръкавици

Мега фен Аватара на tori
    Хуу, квото ти харесва.

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Цитирай Първоначално написано от darknesswillfall Виж мнението
    първо тва не е спам а реално се опитах да помогна , ясно ли е сюлеиман паша
    второ накарай ме , китаристче ела и ме накарай да спра , изкалян косъм
    Ще ти завра китарата си до 24-то прагче в гъза. Бахти пропадналния тип.

Тори, а има ли нещо, което се е случило, когато за първи път се е появил този страх?

ти анализираш анали ли откъде знаеш колко гънки има гъза ве бахти тва дори лекарите не мисля че го знаят , в смисъл само хирурзите но все пак те ти бъркат отзад с микроскоп и фенер , сигурно на теб са ти го правили и ти знаеш и ти сега бъркаш по дупките

я кажи колко лаина избута през последната седмица

Отново показваш какъв си невежа. Глупак със средно/основно образование. Жалък си, отиди да се скриеш някъде.

Мега фен Аватара на tori
    24 прагче на китарата.
    Иначе не, поне не помня да е имало нещо. Смисъл било е отдавна, нямам някаква идея, но предполагам не.

Цитирай Първоначално написано от SonataArctica Виж мнението
    Отново показваш какъв си невежа. Глупак със средно/основно образование. Жалък си, отиди да се скриеш някъде.
    нормално да съм невежа братле , все пак не обичам аналните подробности , не се кефя на такива работи изобщо ти практикуваш задна инспекция , също като гледам не подбираш полове , като гледам как ми скокна с намеци

имам средно образование , средно специално да съм по точен , тва ми дава голямо самочувствие , специален съм тоест

Нали знаеш кои ги зоват като "специални"? Бавноразвиващите се и хората с физически проблеми. Ти опредеено клониш към първия тип. Не искам да ги обиждам обаче защото си по нисш и от всичко, за което се сещам. Горд от факта, че има жалко средно образование... Срам ме е в такива моменти да се нарека българин. Само се позоря като ти отговарям, ще поправя тази грешка.

Тори, не виждам логика да се появи този страх от нищото, но и съм далеч от разбирач в тази област. Може да е проблема в доверието? И все пак не мисля, че това е някакъв сериозен проблем за връзката ви. Може да изчезне, както се е и появил. Ще потършувам из ума си за нещо, което би помогнало.

Мега фен Аватара на tori
    Не е нужно да тършуваш из ума си, аз сама ще се оправя. Благодаря все пак, заслужаваш бира и шоколад, както и всички обадили се.

Цитирай Първоначално написано от SonataArctica Виж мнението
    Нали знаеш кои ги зоват като "специални"? Бавноразвиващите се и хората с физически проблеми. Ти опредеено клониш към първия тип. Не искам да ги обиждам обаче защото си по нисш и от всичко, за което се сещам. Горд от факта, че има жалко средно образование... Срам ме е в такива моменти да се нарека българин. Само се позоря като ти отговарям, ще поправя тази грешка.
    калайджия , накефи ме с уникално тъпия си пост , и сега ще ти отговоря подобаващо да усетиш колко си глупав

почвам с копирано от гугъл , написах спешал в търсачката и виж какво излезе , уродлив мисир

spe·cial
    ˈspeSHəl/
    adjective
    adjective: special

better, greater
    exceptionally good or precious.

превеждам ти на български понеже си талибан

извънреден (special) , изключително добър (exceptionally good ) , по-голям (greater) , better (по-добър) , precious (скъпоценен)

за теб имам една специална кофа с лайна която с удоволствие бих ти излял в пазвата и след тва да те изритам в топките по специален начин

Мега фен Аватара на tori
    Стига се карахте, кака Лейди ми почисти темата и дай пак. Досадно е.

тори на лаладжииска тема и въпроси ще получиш това

Момента в който видях че не си сериозна с намеренията да се справиш с проблема си , ми падна в очите

Мега фен Аватара на tori
    Сериозна съм, но няма да хукна да прегръщам непознати. Точка. Аз си правя темата, аз решавам кой от методите да изпробвам. Като не те кефи, има си други темички. Ставаш досаден.

много съм досаден и чара ми е там че не ми пука

Не съм казал да ги прегръщаш , къде съм го казал това ЛЪЖКИНЬООООООООООООО МРЪСНА

казах да стоиш на къса дистанция да навлизаш в интимното им пространство под 15 санта , има разлика

не пипаи хората просто стои близо до тях и когато де докоснат леко не скачай все едно хората имат радиация , weird е

Мега фен Аватара на tori
    Тва за прегръдката беше хиперболизирано, не се хващай за думата.

МАЛЕЕ КАК УВЪРТАШ ТИ СИ НАЙ ГОЛЯМАТА ФУРНАДЖИИСКА ЛОПАТА КОЯТО ПОЗНАВАМ
    всъщност има още една лопата тя си знае коя е по голяма е от теб ама ти сега се конкурираш с нея

ако те видя някой ден по стечение на обстоятелствата ще ти среща 1 кичур коса понеже си мръсна лъжичка

Мега фен Аватара на tori
    Пич, ходи си пий лекарствата.

пич , имам мускулна треска , ела да ми ги дозираш

Мега фен Аватара на tori
    Ще те помоля повече да не се обръщаш към мен по никакъв повод. Благодаря и приятна вечер.

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Според мен не е страх от всичко, а от него. Това не се получава от всички, а само когато той ти навлезе в пространството, което говори, че има нещо което не си признаваш. Според мен дълбоко в себе си мислиш за бъдещето и факта да бъдеш с него още мнооого дълго време те плаши и това се появява в моменти на близост.
    >>DjBelev<<

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Ще те помоля повече да не се обръщаш към мен по никакъв повод. Благодаря и приятна вечер.
    ще те помоля да се обръщаш вече към мен с вие , оу райт

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    аз
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми