- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Страх от близост?
Няма, няма. Обещавам.
Едит: Корен ми харесва.
Аре стига вече спам, че Калпазанка и Лейди ще ни намерят и избият.
Корен нещо ме кефи толкова , корен ми звучи малко мъжко , ти вече си смени пола вече си момиче нале![]()
предполагам нямаш корен или кореняци в гащетата нали![]()
ако отговора е не нямам , ще ти викам коприватаМноо жулиш като те пипат , ще стоя далеч от теб обещавам , ако те видя и ще си сложа военните ръкавици
![]()
ти анализираш анали лиоткъде знаеш колко гънки има гъза ве бахти
тва дори лекарите не мисля че го знаят , в смисъл само хирурзите но все пак те ти бъркат отзад с микроскоп и фенер , сигурно на теб са ти го правили и ти знаеш и ти сега бъркаш по дупките
я кажи колко лаина избута през последната седмица![]()
24 прагче на китарата.
Иначе не, поне не помня да е имало нещо. Смисъл било е отдавна, нямам някаква идея, но предполагам не.
нормално да съм невежа братле , все пак не обичам аналните подробности , не се кефя на такива работи изобщоти практикуваш задна инспекция , също като гледам не подбираш полове , като гледам как ми скокна с намеци
![]()
имам средно образование , средно специално да съм по точен , тва ми дава голямо самочувствие , специален съм тоест![]()
Нали знаеш кои ги зоват като "специални"? Бавноразвиващите се и хората с физически проблеми. Ти опредеено клониш към първия тип. Не искам да ги обиждам обаче защото си по нисш и от всичко, за което се сещам. Горд от факта, че има жалко средно образование... Срам ме е в такива моменти да се нарека българин. Само се позоря като ти отговарям, ще поправя тази грешка.
Тори, не виждам логика да се появи този страх от нищото, но и съм далеч от разбирач в тази област. Може да е проблема в доверието? И все пак не мисля, че това е някакъв сериозен проблем за връзката ви. Може да изчезне, както се е и появил. Ще потършувам из ума си за нещо, което би помогнало.
Не е нужно да тършуваш из ума си, аз сама ще се оправя. Благодаря все пак, заслужаваш бира и шоколад, както и всички обадили се.
калайджия , накефи ме с уникално тъпия си пост , и сега ще ти отговоря подобаващо да усетиш колко си глупав
почвам с копирано от гугъл , написах спешал в търсачката и виж какво излезе , уродлив мисир
spe·cial
ˈspeSHəl/
adjective
adjective: special
better, greater
exceptionally good or precious.
превеждам ти на български понеже си талибан
извънреден (special) , изключително добър (exceptionally good ) , по-голям (greater) , better (по-добър) , precious (скъпоценен)
за теб имам една специална кофа с лайна която с удоволствие бих ти излял в пазвата и след тва да те изритам в топките по специален начин![]()
Стига се карахте, кака Лейди ми почисти темата и дай пак. Досадно е.
тори на лаладжииска тема и въпроси ще получиш това
Момента в който видях че не си сериозна с намеренията да се справиш с проблема си , ми падна в очите![]()
Сериозна съм, но няма да хукна да прегръщам непознати. Точка. Аз си правя темата, аз решавам кой от методите да изпробвам. Като не те кефи, има си други темички. Ставаш досаден.
много съм досаден и чара ми е там че не ми пука
Не съм казал да ги прегръщаш , къде съм го казал това![]()
![]()
ЛЪЖКИНЬООООООООООООО МРЪСНА
казах да стоиш на къса дистанция да навлизаш в интимното им пространство под 15 санта , има разлика
не пипаи хората просто стои близо до тях и когато де докоснат леко не скачай все едно хората имат радиация , weird е![]()
Тва за прегръдката беше хиперболизирано, не се хващай за думата.
МАЛЕЕ КАК УВЪРТАШ ТИ СИ НАЙ ГОЛЯМАТА ФУРНАДЖИИСКА ЛОПАТА КОЯТО ПОЗНАВАМ
всъщност има още една лопата тя си знае коя е по голяма е от теб ама ти сега се конкурираш с нея
ако те видя някой ден по стечение на обстоятелствата ще ти среща 1 кичур коса понеже си мръсна лъжичка![]()
Ще те помоля повече да не се обръщаш към мен по никакъв повод. Благодаря и приятна вечер.
Според мен не е страх от всичко, а от него. Това не се получава от всички, а само когато той ти навлезе в пространството, което говори, че има нещо което не си признаваш. Според мен дълбоко в себе си мислиш за бъдещето и факта да бъдеш с него още мнооого дълго време те плаши и това се появява в моменти на близост.
>>DjBelev<<
аз
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last