.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Lightbulb Какъв ми е процесора Едноядрен, двуядрен или триядрен?

Как да разбера с какъв процесор съм? http://prikachi.com/images/868/6987868x.jpg

Голям фен Аватара на ZloboMiR
    Така като гледам 1 бр. процесор с 1 бр. ядро: http://www.cpu-world.com/CPUs/K8/AMD...000BXBOX).html
    Отвори си Таск Мениджъра, виж на Перформънс колко графики са. Има много начини, но този ми се вижда най-лесен.

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Цитирай Първоначално написано от ZloboMiR Виж мнението
    1 бр. ядро.

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Първо си мега тъп. Второ си тера тъп. Трето просто цитирах Злобомир като се съгласявам (т.е. мисля) , че комютъра на човека е едноядрен. Четвърто ти пък как разбра , че веднага съм дошла? Знам какво са ядра и яйчници , не си търся процесор и не съм извратена за разлика от теб.

Супер фен Аватара на Anonys
    Цитирай Първоначално написано от tactical Виж мнението
    Карамелата прочете че темата е за ядра и т.н. и веднага дойде карамело ма , тва не е тема за яйчници , пише ядра Или ако случайно си мислиш за друго ядро , не е тва извратено карамела май си търси процесор (с 2 топки е демек с две ядра )
    Ти пак ли си тука е комплексар.

Супер фен Аватара на Anonys
    ХАХАХА. Ти сериозно ли е, каруцар? Имам не една снимка във форума и темата за снимките на потребителите от раздел спорт е моя, не знам къде се слагаш.. и спри с тея палци и намигане, вместо да лафиш, вземи си го наври в устата, че да млъкнеш и да си бозаш витамини от неизрязаните нокти. тоз' релеф след 10 години може и да успееш да го постигнеш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си