- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Опасно ли е да му въртя минет, докато шофира ?
За
Против
Момчета, кажете си компетентното мнение ... Пречи ли ви на шофирането женските ласки и опасно ли е ?
здравей и на теб ! Бих искал да се изразя , зависи 1во дали можеш да шофираш добре и 2ро дали някога са ти правили минет не препоръчвам на хората които не са шофирали и не са им правили това до сега , може да стане много опасно и да изгубиш контрол
е разбира се при познат ....![]()
ами значи трябва да се внимава да не се удари волана с глава .... казваш другото е под контрол ?
възможностите са необятни, важна е сигурността
така , зависи също дали имате синхрон ако не гледайте филма ангелите на Чарли 2 част газ до дупка
обясни ми какво имаш предвид като казваш синхрон и фелацио ?
като го лапаш само ведъж да го блискаш
виж сега недей да чакаш повече , запали цигара и веднага след нея се захващай на работа , практиката му е майката
практика, практика .... не ти ли идва отвътре и практиката не помага![]()
твоите възможности са само в спряло положение в горичката :Д
за мотора имаше една пусловица мотор г3за ти писта ,ще седнеш отзад но не чак много за да може да не истървете мотора , а позата се нарича матор
Тук за фелацио ли говорим в поза "матор" или за обикновен секс тип "реконтра" ?
халигали май имаше предвид газ, гъза ти ми е спирачка
според мен на мотор е трудно да правите начални номера , ако продължите напред и влезета в цирка там предлагат пълни програми попитай там
в кой цирк ги показват тези номера ?!
4е-та.3пъти-хит5.пази.ниво.2.10
Последно редактирано от DrFroyd : 02-01-2014 на 20:19
и след сейфа на тази комбинация ще можеш да си купиш кола и да пробваш зададената тук тема