.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Към момчетата

Как бихте реагирали, ако момиче ви каже, че ви харесва? Ще си промените ли отношението към нея, какво бихте направили?

Мега фен Аватара на RapExotic
    Много неясно зададен въпрос.
    Вариант 1. Ако я харесваме и ние ще си го променим и ще станем гаджета с нея.
    Вариант 2. Ако не я харесваме:
    --->подвариант 1. и сме възпитани, ще и обясним ситуацията и няма да си променим приятелското отношение съм нея
    --->подвариант 2. и сме кретени, ще и се надсмеем и ще я изложим пред всичките си приятели

Има и куп други ситуации ..

Имах предвид, ако не сте говорили с момичето, но сте забелязали, че има нещо повече.

П.П. Съжалявам за неясното изразяване

Мега фен Аватара на RapExotic
    По-добре първо проведи някакъв разговор с него, запознайте се, пък след това му признавай че го харесваш. Толкова прибързано ще изглежда несериозно.
    Иначе не мисля, че би си променил отношението към теб към по-лошо. Поне аз не бих.

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    На скоро си говорих със сестра ми по тази тема и тя изказа точно това становище - дори и да не харесваш някого (не да го мразиш, а просто да не го харесваш като гадже), когато въпросният човек ти се обясни, започваш да го чувстваш малко по-специален и да мислиш доста по-често за него.
    Предполагам има нещо вярно в това...

Изразяването на чувства е нещо съвършено нормално, но ние хората сме го превърнали почти в мисия невъзможна. Хората изпитват панически страх от това да споделят и после да бъдат отхвърлени и неразбрани.

Тя те харесва. Добре. Ти харесваш ли я? Ако не си сигурен винаги може да прекарате известно време заедно и да разбереш, що за характер е.

Ако я харесваш излизате няколко пъти, да видиш дали ще се получат нещата и работата е готова.

Ако не я харесваш RapExotic го е казал много добре.

Поздрави!

BeTheOne

Супер фен Аватара на Didko_Beats
    Цитирай Първоначално написано от BeTheOne Виж мнението
    Изразяването на чувства е нещо съвършено нормално, но ние хората сме го превърнали почти в мисия невъзможна. Хората изпитват панически страх от това да споделят и после да бъдат отхвърлени и неразбрани.

Той те харесва. Добре. Ти харесваш ли го? Ако не си сигурен винаги може да прекарате известно време заедно и да разбереш, що за характер е.

Ако го харесваш излизате няколко пъти, да видиш дали ще се получат нещата и работата е готова.

Ако не го харесваш RapExotic го е казал много добре.

Поздрави!

BeTheOne

Извинявай че те поправих ..ама много ме дразнеше като го чета...

Или аз не разбирам въпроса или ти .

Според мен въпроса е: как ще реагирам ако момиче ми каже че ме харесва. Ако е така, нещата които съм написал са си правилни ... ако не моя грешка .

Поздрави!

BeTheOne

Супер фен Аватара на Didko_Beats
    Пич автора е жена ......и тя пита от 1во лице ...как ще реагира момчето ако тя го каже...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си