- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да процедирам сега?
Така! Днес разбрах че момичето което харесвам и на което много държа е скъсало в приятелят си. От много време се надявах това да стане и сега, когато е факт незнам как да процедирам за да я спечеля. Искам да съм до нея но не искам да продължава да ме приема само като приятел искам да ме види като нещо повече. Опитах се да и звъня, но тя не вдига. Трудно е да знам че и е тежко и се чудя дали да не отида до тях да я видя дали е ок. Някой друг да е бил в подобна ситуация?
Имате ли някакви идеи какво да правя?
xoxi но ако почакам няма ли да е късно? искам да и покажа че искам да съм до нея в труден момент. Да знае че може да разчита на мен и че все още ми пука.
mm28 темата ми е сериозна не е нужно да се гавриш
Изчакай, в противен случай ще те използва просто за утеха и когато намери следващия никнеймът ти ще се стовари върху тебе. Никога, ама никога ни флиртувай с наранено, ядосано или уморено момиче!
Може би сте прави и трябва да я оставя за известно време на мира но не искам през това време да си намери някой друг. Или да се събере пак с него понеже той е хитър и може пак да я забаламоса нещо и тя да му се върже.![]()
Ти си сигурно единствената, която не знае.
Виж му останалите теми.
Боже, авторе, ако бях на мястото на момичето, вече щях да търся начин и връзки да ти издействам ограничителна заповед или поне да говоря с баща ти да ти хвърли един як бой на стари години, та да се осифериш и да спреш да ДОСАЖДАШ.
как може да сте толкова злобни? аз искам да помогна и да съм там за нея, когато има нужда. вие ми наскачахте тук все едно аз съм скъсъл с нея а не онзи нещастник.
Освен това баща ми никога не мее удрял няма и да го направи
Не разбра ли, че няма да я бъде твоята?
И спри да разнасяш наляво и надясно личния живот на момичето.
Баси ужаса.
1. Не вярвам да е скъсала с приятеля си. Може би просто психозата ти се засилва и имаш халюцинации.
2. Ако е станало (в което пак казвам, че не вярвам!!), то точно ти няма да да бъдеш следващия, гаранция!!
3. Ако пък по някоя неведома причина е станало заради тебе - по-добре си взимай размерите за сандък - поне 1 от двамата би трябвало да те навести.
4. Брат, както каза mm28: "Вземам пуканките"!!!
ТЯ не иска да й помогнеш! Не те иска в живота си, независимо дали е с приятеля си или не!
Евала на момичето обаче. В най-щастливото си състояние да не те иска - нормално е, някъв мухльо ще й мрънка там нон-стоп, ясно защо. Обаче да не те иска в най-тъжното си състояние - евала! Лесно можеше да ти пусне мухата и да те върни на малкия си пръст, за да си вдига егото, щото точно сега най-вероятно има нужда. Тя пак не го прави. Браво.
Смятай колко си залюхан, щом дори сега не те иска.
Ако аз бях на мястото на момичето, бих си взела ограничителна заповед, да.И също така бих помолила Лейди да изтрие темите, защото ме обиждат.
Каква френдзона, бе?! Чул-недочул нещо от американските сериали и го повтаря.
Френдзон-ваш някого, когато искаш да ти е - изненада - ПРИЯТЕЛ. Френдзон-ваш момче, което е мило, свястно и принципно, но просто не те привлича по този начин. Тя не може да го гледа, камо ли да й е приятел?!
Кога съм скъсала с приятелят си, че да знам колко дни съм назад с информацията![]()
Малко ли ти се видя боя преди няколко седмици? Нищо, още ще има
А колкото до ограничителна заповед, и да изкарам какво? Той само във форума ме тормози, другаде не смее
^ Сърцеразбитият или е дезинформиран, или си е набелязал нова жертва.
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn