Преди време изпадах много в такива ситуации. Винаги момичето което харесвах си хващаше друг. И аз чаках съдбата да се обърне тя да го скъса и да погледне към мен. За разлика от колегите който са пишлегарчета на по 16 години и който се опитват да се правят на опитни с жените,аз ще се опитам да ти помогна.
1.Братчето ми не знам дали си чул,но ако си Friendzoned дори и господ не може да ти помогне. Да клише е може и да не вярваш то този урок всеки един от нас го е научил трудно. Колкото повече изслушваш една жена,колкото повече разбираш проблемите и ти си мислиш,че така ще и покажеш,че си мил и всеотдаен,ДА но не е така.Така ставаш техен приятел,все по близък и все по близък.Колкото по близък ставаш толкова повече шансовете ти да бъдеш с нея намаляват. Но това е заложена в жените/момичетата в днешно време. (набор след 95) За съжаление не виждат кой е правилният за тях а вместо това ходят с ''гъзарчета'' . Тъжно но факт,но нека речем,че твоята любима е изключение.
2.Разбери дали наистина е скъсала. От приятелки приятели но най точно ФЕЙСБУК. Там има всичко,ако не се е отбелязала като обвързана то от нейните постове ще разбереш.
3.Не бързай веднага да я ухажваш. Ще и трябва време за да премине етапа след раздялата. Води с нея нормални контакти.
4.Сам ще разбереш кога е момента,покажи и че тя не е заслужавала другия.Трябва да разбере,че ти си правилният за нея.Колкото повече показваш интерес толкова +чета трупаш.Жените след раздяла са лесни.С риск да ме нападнат тук в форума го казвам,но е така. Ако наистина я обичаш ти е простена можеш да използваш раздялата.
5.Най важният етап.Имаш да речем 40 % шанс да тръгнеш с нея ако направиш поне малко от това което ти писах.Обаче уловката е че повечето от жените ще тръгнат веднага в нова връзка,само и само да забравят старата.Без чувства без нищо. И повярвай ми от това боли най-много.Сега е моментът да си до нея.Сега и покажи,че разбираш от проблемите и и покажи че тя трябва да е с теб а не с никой друг. Пожелавам ти късмет и чакам отговор.