- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не мога повече така...
Здравейте! Влюбих се в едно момче, с което бяхме приятели. Казваше ми "сладур", "зайче" и всякакви сладки имена. Постоянно се закачахме и много се сближихме. Но имаше няколко момичета, които гледат да ми съсипят живота по какъвто и да е начин и започнаха да му се бутат, да се шегуват с него и той постепенно ме забрави и започна все по-често да общува с тях. Бях много наранена, че той общува с хората, които са ми най-неприятни и почти не ме забелязваше и започнах да се държа студено с него. Но покрай онези момичета му налетяха абсолютно цялата женска част от класа и просто ходят след него постоянно. Стана нещо като Дон Жуан на класа Аз съм единствената, която е по-хладна към него. Всички му пишат в аск.фм (той няма фейсбук) колко е сладък, искат му мнение, абе изобщо той е по средата на всички събития. Аз много изревнувах. Някой ми беше написал въпрос "какво мислиш за Бен" (той така се казва) и аз написах, че е самовлюбен кретен (той наистина напоследък стана самовлюбен). Явно го е видял и са го питали какво мисли за мен и той "ами тя като ме нарича самовлюбен кретен какво да очаква". Сега съжалявам за постъпката си и си искам старото мило момче, което беше само мой приятелОпитвам се да го забравя, но все е в ума ми, постоянно гледам аска му и старите ни разговори с скайпа, но просто нямам представа как да се сближа отново с него и дали изобщо има смисъл да опитвам. Моля ви, помогнете ми, защото съм отчаяна и всяка секунда мисля за него!
Няма смисъл да се ядосваш заради него,такива се праят на мили и културнии а като почнеш да им обръщаш внимание, си показват рогата ...остави момичетата да се изпобият за него
Ще ме извиняваш, ама и ти звучиш самовлюбено. Искала да е "само нейн приятел"... И в предната ти тема ти казах, тук също ще ти го повторя - явно има нещо в характера ти, което отблъсква хората. Няма целият ти клас да страни от теб, само защото една групичка момичета не те харесва, колкото и странно да ти звучи - има и друга причина.
Много му се е вдигнало самочувствието на човекакажи че момичетата не са ти приятни и ако те харесва ще те разбере и ще спре да се занимава с тях . А ако ли не само се прави на интересен , но вярвам че има някакви чувства към теб
![]()
Ако не се интересуваше от теб нямаше да каже "ами тя като ме нарича самовлюбен кретен какво да очаква".![]()
Миличко.На тоя свят, по-голяма зло,и от най-голямото зло,може да стане само, възгордяното добро!!!
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.n...07085904_n.jpg
Благодаря на всички много за мненията и вече ще знам-ще вървя с гордо вдигната глава напред и няма да поглеждам назад. Той като иска да ходи с момичетата, които му се натискат и да им се перчи като паун, но да знае, че изгуби момиче, на което наистина му пукаше за него!![]()
Последно редактирано от tHe_COolEst_GIrl : 02-03-2014 на 18:42
Ти си имала възможност да си с него, но не си се възползвала от нея. Както сама каза си се отдръпнала, вместо да се бориш. Така все едно си им го подарила. Не се оплаквай сега.
Опитът показва, че момичетата имат по-голям интерес към обвързани момчета. Когато си сам не ти обръщат много внимание, но видят ли те че си щастлив с някоя веднага почват да ти се натискат.
Аз пък не разбирам ако наистина някакви момиченца го въртят на малкия си пръст то защо искаш до себе си за приятел момче без харакрер ?![]()
Много добре си римувала името му с "кретен"! Браво! Само не разбрах - в колко още теми ще питаш какво да правиш и дал ище продължиш да питаш докато някой не ти каже "Бори се, момиче! Не се предавай! Целият форум е с теб!!!"... Стига бе, просто заеби вече!
Казваш, че е самовлюбен кретен, пък разправяш, че си искаш старото момче. Не ти ли иде на акъла, че той може да си е бил и преди кретен, ама да не си гледала така на нещата, защото си го харесала? Обичаш нещо, което той не е, няма да бъде и може би никога не е бил. Трябва да знаеш кога да спреш!
Както Tsukuda_Hiroshi каза - хората сме такива, че когато пред нас има човек, който буквално блести пред всички, харесваме го толкова много, че не можем да си представим, че може да е гаден.. то е точно такъв. Когато човек е "зависим" или харесва някого ужасно много (или хлътнал, всякакви примери..), той в него вижда само положителните страни и дори отрицателните му страни ги изблъсква без да ги осъзнава, защото умът му не може да осъзнае, че този човек може да бъде и гаден, а за нас е най-прекрасният. И за да не се повтарям, пробвай колкото и трудно да ти е - махни го от живота си. Не му следи аска, в нета изобщо не се интересувай от него, дори и да ти е любопитно и до седмица, най-много две ще видиш, че няма да ти пука вече толкова.
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Тъкмо виждам, че си писала и викам "очаквам го", изненада ме![]()
Ся чакаме авторката да каже има ли развитие![]()
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac