Младеж, аз изпаднах, ама краят не беше като твоя, така че - заеби!
Слушай сега... Ако мадамата още обича бившия, това е зле за теб. Това може да означава, че тя просто иска да продължи да се чувства обичана, обгрижвана и да й се обръща внимание. Може да иска чрез теб и тренировките да забрави по-лесно приятеля си.
От друга страна, трябва да си зададеш въпроса - какво правиш ти с момиче, което ти казва, че обича бившия, но "ако си донея всичко ще се нареди"? Какво има да се нарежда? Как може да иска да си до нея, след като не те обича? Да, ти може да имаш чувства, дори може да я обичаш - не те знам, но това дава ли й право да те експлоатира? Заместител - това ли си ти?
Според мен все повече момичета го правят това - нямат сила да преживеят гаджетата си, когато са сами и си хващат нов, за да им е по-лесно. Това е както неуважение към новото момче, така и подлост. Освен това по този начин (според мен) не можеш да се справиш качествено с проблема, защото след време, когато мернеш някъде бившия случайно, колената почват да треперят, някакви гадини пърхат из стомасите и връзката се прецаква. Когато преживееш 1 човек, когато си сигурен, че вече нищо такова не може да те бутне - ако ще да го видиш, ако ще да си говорите, ти знаеш, че си с нов човек, че имате нещо повече и че си си извлякъл поуките и си запазил хубавите моменти от старата връзка.