Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
Тъкмо това щях да цитирам на Дрейд, че явно не е запознат.
На неговото "Един адвокат дето има хал хабер от нещата..." мога да отговоря с "Един адвокат дето има хал хабер от нещата, така ще го извърти, че ще се окаже, че бедното 16-годишно момиченце идея е нямало какво прави".
Тодор е прав - понятието е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО разтегливо.

Иначе и на мен ми е интересно по какъв повод се изтърсва подобно признание на родителите

Историята е малко съмнителна обаче... как така снощи си бил с нея, днес вече има обяснения, показания, полицаи. Никакъв шанс.
Иначе... на всеки се случва, не си ти виновен, една камара от непълнолетните момичета са си правили секс пълнолетни - дали за една вечер, или ходят от 2 години... за закона няма особено значение. Говори с момичето и се разберете. Да не си й казал, че ти е само за секс и затова да ти е вдигнала мерника? Извини се, кажи, че не си искал да я поставяш в такава ситуация, но че би оценил, ако се държи като голям човек и си понесе действията вместо да обвинява теб. Гледай да не се стига до жалби, че... може и нищо да не ти направят, ама е толкова досадно това периодично ходене до районни, писмени обяснения, устни обяснения по 10 пъти и т.н.
И да ми го цитираш и да не ми го цитираш, ако не е девствена тоя член може да си го завре там където слънце не огрява. Не ме карайте сега да пиша на адвокати за да ви докажа, че шанса да го осъдят за каквото и да е клони към минус безкрайност. Това може да се нарече недоказуема теза направо, кой е свидетел на това "блудство" няма такива май ? Къде са белезите на насилствено склоняване ? И такива липсват като че ли. Да не говорим, че очевидно има свидетели, че тя сама се е натискала. Ако това е било след 10ч или в дискотека, то по какъв начин тя е допусната там и от къде "извършителя" да знае, че тя е непълнолетна ? И пак ще повторя един преглед и като се установи, че тя не е девствена и че няма насилствен полов акт и ще видим какво ще стане. Не забравяйте, че съда, дори и тоя в България работи с доказателства, за да има присъда трябва да има доказателство за извършено престъпление, а доколкото си спомням поне при нас, човек е невинен до доказване на противното.