.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Hybrid View

Супер фен Аватара на Oldschool
    Какво значи да се бориш в ситуацията?

Задай си въпроса правилно: Да се пробвам ли, че нещо ме е страх от отказ?

Отговор: Пробвай се, нищо няма да изгубиш.

Дълъг отговор по дискусията: Никакви рози за 8-и март или покана за среща на 14-и. Покани я на среща, ако се съгласи - излезте заедно. Ако си изкарате добре - перфектно. Ако не се получи - гледаш напред.

Цитирай Първоначално написано от Oldschool Виж мнението
    Какво значи да се бориш в ситуацията?

Задай си въпроса правилно: Да се пробвам ли, че нещо ме е страх от отказ?

Отговор: Пробвай се, нищо няма да изгубиш.

Дълъг отговор по дискусията: Никакви рози за 8-и март или покана за среща на 14-и. Покани я на среща, ако се съгласи - излезте заедно. Ако си изкарате добре - перфектно. Ако не се получи - гледаш напред.
    Естествено, че ме е страх от отказ. И причината за това е че я искам много. Ако не ми пукаше за нея,а ей тей просто ме кефеше или нещо от сорта щях без проблем да действам. Работата е, че не съм от типа момчета, който ще тръгнат след някое момиче само ей тей да е изчукат и т.н.. Как да кажа влюбен съм в нея и точно това не исках да кажа, защото именно поради това, че съм съвестен и т.н. съм страдал неколкократно... и да трябва да се пробвам, защото наистина няма какво да загубя, но..все изниква едно но, което ми пречи.. И не знам как да постъпя..просто да я целуна ли, или да тръгна да и се обяснявам, естествено да я целуна е доста по-логично, но не знам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си