На 13 януари започнах цикъл с креатин монохидрат (300 грама) без зареждаща фаза, просто по 5 г в нетренировъчни и 10 гр в тренировъчни дни. Планът беше да го пия около месец и половина (2-3 седмици да се заредя и след това 2-3 седмици да усещам резултатите). Тъкмо бяха минали 2 седмици и организма беше започнал да се насища и трябваше да започна да усещам прилива на сила и енергия, когато преди 2 дни (на 28ми) се оказа че имам проблем, свързан със здравето - лека травма, поради която ще трябва да спра тренировките за 14-20 дни, лекарят ми каза така. Въпросът ми е да продължавам ли да пия креатина, което според мен няма голям смисъл без да тренирам? Другите варианти са два - единият е да го спра сега и след като се оправя примерно след 20 дни да го продължа, но мисля че дотогава концентрацията му ще е излязла от тялото ми и ще трябва да пия пак 2-3 седмици преди да има изобщо някакъв ефект, ще се наложи да взема още креатин и ще стане направо нов цикъл. Другият вариант, който ми се струва най-удачен, е да го спра сега, да изчакам да мине примерно месец (мисля, че трябва за да си почине организма от тези 2 седмици, през които пих) и на 1 март да започна нов цикъл отново с 300 грама за месец и половина (надявам се този път да си ги изпия всичките без прекъсване). Според вас кой е най-добрият вариант ?
Последно редактирано от monster22 : 01-30-2014 на 18:45