Здравейте,съжалявам за това че има много теми относно това а аз правя нова.Така значи проблема ми е в килограмите на 15г. съм 155см висока и 51 - 2 кг проблема ми е,че искам да отслабна поне с 10 кг да много са,но искам да изглеждам добре за лятото и тези 10 кг исках да ги сваля за 6 месеца но се замислих ако свалям на седмица по 1 кг което според мен е нормално по тази логика 3 седмици са 1 месец тоест желаните килограми мога да ги постгна за около 3 месеца.Въпросите ми са следните:Правилна ли е логиката и всъщност ако е правилна не само килограмите ами ще успея ли след като смъкна тези килограми да достигна желаното тяло (естествено плоско коремче и красиви крака) и съм чувала заради прекаленото отслабване се стресирва и организма дали ще се случи по този начин ако действам с свалянето на килограмите?Знам че ще хейтвате,но преди да го направите ще ви кажа че никога до сега не съм се подлагала на отслабване и ми е за първи път и не съм сигурна за това дали е безопасно това отслабване по моята логика.За повечето от вас ще са тъпи въпросите ми.Но все пак благодаря на хората които поне направиха труда си да прочетат това.~