- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Отслабване?..
Ех де, Пете ти пак обаче се заяждаш с мене, хубава работа ;д
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Акъл ли ще ми даваш? Всезнайка,наистина. Ако искам ще се впряагм,ако не искам - не.
И не се тревожи,заради такива селянки като тази на профилната ти няма да си разруша нервната с-ма.
Каква селянка пък е тази на профилната ми? о.о Пак се опитва да затапи неуспешно, не ти давам акъл, но ти се впрягаш самичка. :/
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Не се заяждам, ама не е задължително визията на изпълнителите да има общо с желанието някой да си свали коремчето.
И двете се заяждате за глупости, които нямат нищо общо с темата. Поне се заяждайте на лични.
Добре, права си, а и спах снощи докато съм го писала. В 1 вечерта много мисля какво пиша, но няма да критикувам другите освен чалга певиците. И това се опитвам да кажа, че в момента са едни глупости тези писания и нямат нищо по темата, спама беше достатъчен.
♥ 2PAC ♥
Затапвала съм? Сякаш си толкова важна,че да целя това. Добре,стига спам.![]()
Добре, последно пиша тук и се местя на лс. Говоря затова, че нападаш "аватара ми" (ох боже какви глупости вече...) при положение, че дори нямаш представа коя и каква е актрисата, а ти я изкарваш чалгарка май май?
♥ 2PAC ♥
Ох бе кукло, наистина много си зациклила :дд Обиждам ти тъпите изпълнители, не цялата нация. Радвам се, че ме определяш като многознайка, само дето е жалко, че хулиш собствената си страна, заради някакви жълтурчета. Интересно какво разбираш под "следващата атака", но тъй като армията ми е в отпуск, ще те посъветвам да не се вживяваш толкова много, че аниметата, ако гледаш такива, наистина не ти се отразяват добре. Айде пий малко студена водичка, с риск да се разболееш, и си послушай песничките. И само последно-дафуя беше това с "музиката от която се дебелее". Пази боже, да не ти прочете поста някое мъчещо се да отвърне с нещо "оригинално" лапенце.
Като се има предвид,че почти цяла Южна Корея се състои от изпълнители - може да се каже.
Не можеш да си налагаш мнението,това се опитвам да кажа. И не хуля страната,казвам истината.
Не можем да променим ситуацията тук,нито ти да казваш кои изпълнители са тъпи.
Колкото до аватара - за вас изпълнителите са тъпи,за мен тази е селянка.
Сега ако имате да кажете още нещо - на ЛС.
Последно редактирано от Dam Yeo Wool : 02-04-2014 на 12:41
Боже Господи... наистина ми даде току-що причина да спра до тук с тази тема... мислех, че поне си по-умна, но това вече ме хвърли на никъде. Мислех, че това мислене "този е тъп защото ти го мислиш за тъп" отдавна се е затрило, дори корейците не ги мисля за селяни, а ти да се чудиш точно за коя струна да се опънеш. Стреляш на сляпо в момента. Вярно е, че и аз вече се чудя за кое да се опъна, тъй като съм си избухлива, но точно това твое мислене ме накара да се замисля и над себе си. Логиката е, че сега аз трябва да мисля момичето от аватара ти за... курва или каквото ти дойде на ум?
Затова да не е спам направо в темата ще пипа (сетих се и аз.. след 100 века)
Защо не правиш коремни преси ако е заради коремчето? Например правиш около 20 първият ден, за да нямаш мускулна треска, след това увеличаваш с по 5-10 на другия ден, но гледай да ги правиш всеки ден и не яж чипсове и за нула време ще го махнеш.
♥ 2PAC ♥
Не,не го казвам заради това,че наричаш изпълнителите тъпи. Имах предвид следното:
След като ти изразяваш мнението си за тях,така и аз изразявам своето за въпросната актриса.
Извинявай,но ако някой ми харесва,ще го обидя ли само,защото ти си обидила някой? - Не.