.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Ех де, Пете ти пак обаче се заяждаш с мене, хубава работа ;д
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Голям фен Аватара на Dam Yeo Wool
    Акъл ли ще ми даваш? Всезнайка,наистина. Ако искам ще се впряагм,ако не искам - не.
    И не се тревожи,заради такива селянки като тази на профилната ти няма да си разруша нервната с-ма.

Град
    Somewhere On East =]]
    Каква селянка пък е тази на профилната ми? о.о Пак се опитва да затапи неуспешно, не ти давам акъл, но ти се впрягаш самичка. :/
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Не се заяждам, ама не е задължително визията на изпълнителите да има общо с желанието някой да си свали коремчето.

И двете се заяждате за глупости, които нямат нищо общо с темата. Поне се заяждайте на лични.

Град
    Somewhere On East =]]
    Добре, права си, а и спах снощи докато съм го писала. В 1 вечерта много мисля какво пиша, но няма да критикувам другите освен чалга певиците. И това се опитвам да кажа, че в момента са едни глупости тези писания и нямат нищо по темата, спама беше достатъчен.
    ♥ 2PAC ♥

Затапвала съм? Сякаш си толкова важна,че да целя това. Добре,стига спам.

Град
    Somewhere On East =]]
    Добре, последно пиша тук и се местя на лс. Говоря затова, че нападаш "аватара ми" (ох боже какви глупости вече...) при положение, че дори нямаш представа коя и каква е актрисата, а ти я изкарваш чалгарка май май?
    ♥ 2PAC ♥

Повече от фен Аватара на ~LadyCrawley~
    Цитирай Първоначално написано от Dam Yeo Wool Виж мнението

Ти ли ще казваш по кой да припадаме? Скелети,това че ти си падаш по свине,не значи че те са скелети.
    Тръгнала да определя кой какъв е и кой какъв ще стане. Отворка да съм,ти каква си? Всезнайка!
    Нещо лошо ли има да се обличат цветно? Говориш за цялата нация,браво - неправилно е обаче.

Проблема ти с Корея май е доста сериозен,ама България понеже е на върха и пълна с откачалки
    и цигани и всякакви ненормални,емота,просяци и какви ли не още,но вместо да си гледаш страната
    се занимавай с другите и и намирай недостатъците - това ли искаш да ти кажа,бе? Е,няма да стане.

Ще си защитавам страната на която съм фен,не съм и фен заради цветните дрехи или скелетите.
    Знаеш ли защо съм фен? Защото си има своите предимства,актьорите са супер (мое мнение),а
    групите са им невероятни и музиката им от която се дебелее ми харесва,а и да не забравяме
    столицата на Южна Корея,минало и настояще сляти в едно,замъци и небостъргачи. Страхотно!
    А и да .. доста пластични операцийки си правят там,затова и повечето са перфектни.

Сега чакаме следващата атака!
    Ох бе кукло, наистина много си зациклила :дд Обиждам ти тъпите изпълнители, не цялата нация. Радвам се, че ме определяш като многознайка, само дето е жалко, че хулиш собствената си страна, заради някакви жълтурчета. Интересно какво разбираш под "следващата атака", но тъй като армията ми е в отпуск, ще те посъветвам да не се вживяваш толкова много, че аниметата, ако гледаш такива, наистина не ти се отразяват добре. Айде пий малко студена водичка, с риск да се разболееш, и си послушай песничките. И само последно-дафуя беше това с "музиката от която се дебелее". Пази боже, да не ти прочете поста някое мъчещо се да отвърне с нещо "оригинално" лапенце.

Като се има предвид,че почти цяла Южна Корея се състои от изпълнители - може да се каже.
    Не можеш да си налагаш мнението,това се опитвам да кажа. И не хуля страната,казвам истината.
    Не можем да променим ситуацията тук,нито ти да казваш кои изпълнители са тъпи.

Колкото до аватара - за вас изпълнителите са тъпи,за мен тази е селянка.

Сега ако имате да кажете още нещо - на ЛС.
    Последно редактирано от Dam Yeo Wool : 02-04-2014 на 12:41

Супер фен Аватара на weheartiit
    Цитирай Първоначално написано от Dam Yeo Wool Виж мнението

Колкото до аватара - за вас изпълнителите са тъпи,за мен тази е селянка.
    ужас ...

Град
    Somewhere On East =]]
    Боже Господи... наистина ми даде току-що причина да спра до тук с тази тема... мислех, че поне си по-умна, но това вече ме хвърли на никъде. Мислех, че това мислене "този е тъп защото ти го мислиш за тъп" отдавна се е затрило, дори корейците не ги мисля за селяни, а ти да се чудиш точно за коя струна да се опънеш. Стреляш на сляпо в момента. Вярно е, че и аз вече се чудя за кое да се опъна, тъй като съм си избухлива, но точно това твое мислене ме накара да се замисля и над себе си. Логиката е, че сега аз трябва да мисля момичето от аватара ти за... курва или каквото ти дойде на ум?

Затова да не е спам направо в темата ще пипа (сетих се и аз.. след 100 века)
    Защо не правиш коремни преси ако е заради коремчето? Например правиш около 20 първият ден, за да нямаш мускулна треска, след това увеличаваш с по 5-10 на другия ден, но гледай да ги правиш всеки ден и не яж чипсове и за нула време ще го махнеш.
    ♥ 2PAC ♥

Не,не го казвам заради това,че наричаш изпълнителите тъпи. Имах предвид следното:
    След като ти изразяваш мнението си за тях,така и аз изразявам своето за въпросната актриса.

Извинявай,но ако някой ми харесва,ще го обидя ли само,защото ти си обидила някой? - Не.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си