Явно не схващаш идеята. В анархията няма такова нещо като "подчини другия", "управление" и така нататък. Всеки си има мозък в главата и е напълно свободен да прави каквото поиска, стига това да не е в конфликт с чуждите интереси. Естествено, че всеки ще има собствено мнение какво представлява баланса в природата, но ако той не го налага на никой и живее според собствените си представи не виждам къде е проблема? Защо всички хора трябва да живеят по един и същи начин и да се водят от една идея? Всичко е въпрос на гледна точка. Ти мислиш еди как си, а аз мисля точно обратното, ми окей, живей по твоя начин, аз ще живея по моя и точка. Анархията е хаос, но ето тук пак ще има объркване заради изкривената представа за хаос и ред, която имат повечето хора. Повечето хора са научени, че реда е нещо хубаво, а хаоса е нещо лошо. Това, разбира се е напълно погрешно, има както лош хаос, така и добър хаос, както добър ред, така и лош ред. Дали ти ще живееш хаотично или подредено зависи само от теб. Знам, че сигурно ти звучи абсурдно това, което пиша, но това е може би заради факта, че човечеството не е узряло достатъчно за анархия. Има много неща, които имаме да учим, и още толкова, които трябва да забравим. Може да се мислим за най-умния вид на планетата, но след като сме единствените, който упорито се стремим да я унищожи мога смело да твърдя, че сме най-глупавия вид. Да, имаме най-развити мозъци, но каква полза от тях като ги използваме само за вреда? Вместо да живеем в унисон със заобикалящата ни среда, ние сме тръгнали да я рушим. Слънцето произвежда достатъчно енергия за да задоволи нуждите ни хиляди пъти, а ние сме тръгнали да копаем земята за нефт, който освен, че замърсява околната среда е и изключително неефективен източник на енерги. A Никола Тесла още преди век измисли начин за създаване на електричество от магнитното поле на земята, но Едисън и Морган му взеха акъла от заплахи и "инцидентни" пожари в лабораторията му, само и само да могат да си пълнят гушите с кинти. Много интелигентно, нека аплодираме човешката раса, най-умните тъпаци живяли някога на тая планета. Нашарили сме земята с измислени граници и се трепем за измислени символи, били те религиозни или социални, на това умно ли му казваш? Интелигентния човек знае, че всяко живо същество живее отделен, свой живот и никой, бил той по-умен или по-глупав, няма право да му пречи по какъвто и да е начин да го живее така, както сметне за най-добре. Всичко останало е въпрос на мнение, а колкото хора, толкова и мнения