Здравейте, много рядко допирам да пиша във форуми. Спортувам,движа се хапвам здравословно ..както и тя. Започнахме да си пишем преди няколко седмици докато тя беше още със бившия си.. Разбрах, че има нещо във нея което ми трябва и мисля, че тя е моето момиче със което да спортувам и да съм заедно.
Та бяхме излезнали 2 пъти, имаше прегръдки целувки, но само това, тръгна на добре всичко, но за малко. След това ми каза, че обича бившия си. Наскоро била го е видяла преди 4-5 дена и нещо се е закачал със нея.. Пописахме си малко, и се стигна до извода, че тя ще поговори със него и ще реши какво да прави..
Дотук добре, но спрях да и обръщам внимание за няколко дена. И тя днес ме помоли за втори шанс и ми каза, че ако съм до нея всичко ще се нареди.. Пише ми някакви целувки и прегръдки, но не обръщам голямо внимание, до сега не съм изпадал във такава ситуация, и не знам какво да направя и кога. Утре ще излизаме със приятели и тя ще е там. Да й обръщам ли достатъчно внимание? ами целувки? прегръдки? Виждам, че наистина от нейна страна има интерес. Мисля, че тя е момиченцето което съм искал до сега. Красива млада спортуваща дама. Ще помоля само хората които са изпадали във такава ситуация да кажат нещо от-долу.. Учтено ви Благодаря!
Последно редактирано от ivdskh : 02-01-2014 на 16:26