Здравейте...В моят клас дойде ново момче преди 2 месеца.С него си говориме и имаме много общи теми.Много го харесвам като ПРИЯТЕЛ(не повече),защото е страхотен човек,винаги има какво да си кажем,споделям му и т.н.Проблемът е,че той ме харесва като повече от приятел(казал е на едно момче) не искам да го отблъсквам,защото искам да сме си много добри приятели и като цяло не искам да губя такова страхотно момче.Няма причина да не го харесвам.Красив е,мил е,но просто искам да сме си приятели.Не искам да ставаме гаджета,защото точно с НЕГО не искам да губя приятелството си.С много други съм рискувала и не съм съжалявала,но за него определено ще съжалявам.И аз не знам с какво ме е впечатлил толкова,но във всички случаи искам да сме приятели.Въпросът ми е как да му покажа,че искам да сме само приятели без да го отблъсквам.?И имам още един въпрос:Защо с по-голямата част от момчетата,с които се запознавам ме искат за гаджета?Какво трябва да направя,за да ги задържа като приятели.След като им кажа,че искам да си останем само приятели и нищо повече ,те се отблъскват и не си оставаме,въпреки че искам да продължиме контакт.Ще съм ви благодарна ако ми помогнете.