Здравейте! Влюбих се в едно момче, с което бяхме приятели. Казваше ми "сладур", "зайче" и всякакви сладки имена. Постоянно се закачахме и много се сближихме. Но имаше няколко момичета, които гледат да ми съсипят живота по какъвто и да е начин и започнаха да му се бутат, да се шегуват с него и той постепенно ме забрави и започна все по-често да общува с тях. Бях много наранена, че той общува с хората, които са ми най-неприятни и почти не ме забелязваше и започнах да се държа студено с него. Но покрай онези момичета му налетяха абсолютно цялата женска част от класа и просто ходят след него постоянно. Стана нещо като Дон Жуан на класа Аз съм единствената, която е по-хладна към него. Всички му пишат в аск.фм (той няма фейсбук) колко е сладък, искат му мнение, абе изобщо той е по средата на всички събития. Аз много изревнувах. Някой ми беше написал въпрос "какво мислиш за Бен" (той така се казва) и аз написах, че е самовлюбен кретен (той наистина напоследък стана самовлюбен). Явно го е видял и са го питали какво мисли за мен и той "ами тя като ме нарича самовлюбен кретен какво да очаква". Сега съжалявам за постъпката си и си искам старото мило момче, което беше само мой приятел Опитвам се да го забравя, но все е в ума ми, постоянно гледам аска му и старите ни разговори с скайпа, но просто нямам представа как да се сближа отново с него и дали изобщо има смисъл да опитвам. Моля ви, помогнете ми, защото съм отчаяна и всяка секунда мисля за него!