- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Пластични операции
Една приятелка ще си слага гърди тая година. Нейните я подкрепят, ама как не, когато майка и леля и имат силикон. Не бих си го причинила, а имам по-малки гърди от нейните. :Д Единственото, което не харесвам в себе си е носът, ама го преживявам някак. Не бих се подложила на ринопластика, бр.
Ако не е тайна, твоята приятелка на колко години е? В смисъл питам, защото ти си на 17-18, ако не се лъжа и ми е интересно дали и това момиче е на твоята възраст (не че има кой знае какво значение, просто защото както споменах на мен ми отказват да ми сложат хелоурон в устата ии ми стана интересно дали навсякъде не приемат 'малки').
http://ask.fm/iwwkaa
Аз също искам да си пипна малко носа,но нямам тази смелост.
Ами да ви кажа,мисля да се консултирам с пластичен хирург,не е толкова страшно. Ето какво открих:
http://www.plasticsurgery-bg.com/bg/...-на-нос/
Последно редактирано от Dam Yeo Wool : 02-05-2014 на 15:34
Единствено бих си оформила циците. Всичко друго е прекрасно.
Мне. Корекция на формата. Аз си харесвам малки цици по принцип.
ОМГ - http://e-vestnik.bg/8091
„Медицината не е точна наука. Един добър резултат се очаква и предполага, но не може да бъде гарантиран. И всеки, който го гарантира, или не си разбира от работата, или има някакви други интереси - най-често комерсиални. Няма операция без риск, един цирей да срежеш, и той си носи своите рискове и своите усложнения. Затова тези рискове трябва да се обясняват на пациента, за да знае той къде отива и да бъде готов да ги поеме”.
Именно.
Рискове има винаги, да, не можеш да избегнеш всички, да, хубаво е да се избегнат тези, които зависят от теб. Ама... хората си преценят.
Само поставянето под пълна упойка крие рискове, ама... шанс. Един път анестезиологът ми беше пиян - еми... шанс, бе.
Последно редактирано от PinkPan7her : 02-05-2014 на 16:47
Пълните упойки крият ОГРОМЕН риск.
Като лежах в Пирогов, едно момченце около 20 минути не можеха да го събудят, та го биеха едва ли не. Същото и с една баба, която някакви полепи? налепи?, не знам, и чистиха в носа. Ужас!
По-добре да не могат да ме събудят от колкото да успеят и да се събудя с по-ужасен нос.
По-добре да идеш на психолог преди да идеш на хирург.Вманиачаването ти е типично за тази възраст,но не бива да го изпускаш от контрол че да не станеш нещо такова http://www.novini.bg/news/62775-%D0%...%D0%B8%29.html
Ако си правя каквато ѝ да е козметична операция със сигурност ще я направя в Корея. Не знам кой ги обучава техните хирурзи, но са направо богове.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Мислила съм, но нямам смелост. Пък и започнах да си заобичвам носа. <3![]()
Такава съм си,странна. Но не и глупава !!!
.................................................. .................................
Признавам,че не бях много ясна,но ..
Въпрос: Здравейте! Относно пластика на клепача ..
Има ли начин от двойни клепачи да направите единични?
Имам предвид - ако човек има двойни клепачи,възможно ли е ..
да се направи вид операция и да станат единични.
Отговор: За да бъда коректен в отговора си, моля запишете си час за консултация
на тел. 0878 656685 или изпратете снимки на doctorenchev@symetria.bg.
Последно редактирано от Dam Yeo Wool : 02-05-2014 на 18:00
Бих те посъветвала да не се занимаваш с д-р Енчев. Цените му са/бяха (не съм гледала в последната година и половина) безумни, а има страшно много оплаквания от него. Нали знаеш, че ако един пластичен хирург е достатъчно добър, няма нужда от толкова агресивна рекламна кампания като неговата.
Иначе аз съм с ринопластика, на втория ден в болницата настаниха при мен някаква пълна идиотка, която си направи операция на гърдите. Е, не знам що реши да се реже, имаше си стабилни гърди и преди това, ама сметна за необходимо да се тъпче със силикон. Такава пача беше, после се оказа, че била от столичния хайлайф, та редовно се налагаше да търпя посещенията на разни индивиди от сорта на новото гадже на Денди??, пред които тя без всякакъв всян се разсъбличаше и ги оставяше да я опипват.А как ревеше през нощта тва момиче от болки, едва ли ще забравя.
Като тръгна да си правя нослето,както каза Hayashi - най-добре в Корея. С Енчев хич няма да се занимавам.
Съчувствам ти за преживяванията с онази ревла,но освен ревла е явно и някой други неща.
Определено стават куклички.
Дам Йе Ул - за портокола. Може би съм вманиачена до някаква степен,по някои неща ..![]()
Последно редактирано от Dam Yeo Wool : 02-05-2014 на 20:05
Вярно е, че след това повечето приличан на зомбирани клонинги, но мисля, че това е защото пациентите изпитват нуждата да изглеждат точно като всички останали, а не вина на самите хирурзи.
Този блог е интересен. Винаги ми е било странно какво кара хора, които за мен изглеждат страхотно да се оперират. Но пък не може да се отрече, че повечето изглеждат много добре след това. Нищо общо с местната хирургия тип "Николета Лозанова".
http://kpsurgery.co/
Така както е написано се чете "Йо"(като Seohyun от SNSD), ако е "Йе" трябва да е "Yae"(Не съм сигурна как точно се пише всъщност, но със сигурност не е това, което пише на профила ти).
*сън*
Според гугъл преводач е нещо между двете, значи на български вероятно може да се пише както ви харесва.Френското de също не е дори близо до дьо, ама нейсе, преводи.
Трябва да започна да уча корейски.