Майка ми има 4 ри и четирите са ефектни .
Аз лично нямам нищо против тези операции.Ако можем да подобрим нещо в себе си,защо не.
И не е само заради това,имах 2 белега на крака,само аз ги виждах,но бяха там и ми носеха ужасни спомени.Премахвайки ги лошите спомени намаляха.Та пластичната ,не е само от суета а за ни помогне и излекува.
Така е, но за съжаление цените са доста високи. Поне в България, не съм наясно за цените в Корея,
но както стана ясно, всяка втора корейка е с пластична операция, вероятно цените не са толкова високи.
Големи очи, малко носле, прекрасни устни и т.н
Сега се сещам за един сериал .. Беше медицински и една жена обясняваше там за вид козметична операция, на всеки 2 години се прави нова операция и мисля на 3 път вече не можело, ето:
Гледала съм това клипче, и да - текста има смисъл.
Заради него се бях сетила да говоря за това как мъжете ни обиждат, а после ни наричат неестествени.
Песента също е готина и Нарша ..
От известно време мисля да си направя ринопластика при тоя известен Енчев,
но цените са много високи,дали може да се плаща на вноски и да не ми окепазят носа нещо.
Последно редактирано от Don't Forget Me : 02-12-2014 на 23:00
За мен к-хирурзи си остават №1, но .. да, на вноски може.
Клиника Симетрия предлага 10-месечно разсрочено плащане чрез Юробанк България/Пощенска банка или изплащане на операцията чрез TBI кредит.Чрез кредит през Юробанк България, към сумата се начислява лихвен процент /от 9% до 13%/, дължим към банката. Не се изисква първоначална вноска.За отпускане на TBI кредит към Клиника Симетрия можете да кандидатствате на място и ако отговаряте на условията им, максималната сума е 7 500 лв.Лихвата е 1,5 % на месец, като периода на погасяване е до 3 години.
Ако и преди сте ползвали услугите на TBI, ще получите отстъпка.
Процедура, която има за цел чрез отстраняване на повърхностния слой на кожата, да намали фините бръчки, както и белезите от акне. Процедурата може да бъде извършена върху малко поле или върху
по-голямо като например- гръб или гърди. Тя може да бъде комбинирана.