- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Пластични операции
Какво мислите за пластичните операции? Някой има ли опит който да сподели или пък оплаквания? Давайте! Ако някой знае,да даде и съветчета за Блефаропластика и Ринопластика,корекция на нос.
Предполагам имаш предвид козметични операции.
Операцията за двойния клепач винаги ми е била леко нелепа. Единичните клепачи също са красиви.
За ринопластика съм мислела, но по-скоро клоня към не.
Не мисля, че съм готова да се нарежа в името на красотата.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Смятам, че е приемливо човек да се подложи на това, ако наистина има проблем.В другия случай, за да изглежда по-добре, не виждам никакъв смисъл.Пропиляване на пари и естествена красота.
аз съм "за" ако наистина дадения човек не е доволен от външността си или е наложително.
искам операция на носа,но едва ли някога ще си направя защото
съм доста страхлива ;д ,а и нямам средства
Бих си пипнала тук-там носът, устните и циците....Ама това на теория. На практика едва ли, прекалено много се харесвам.
Иначе през годините съм виждала доста несполучливи джуки и силикони...![]()
На мен ми се иска малко да си пипна носа,че ми е леко широчък.
Заради корейците си падам по ед.клепачи,но те си падат по двойни.
До колкото научих предлагат корекция,ако само единия е двоен,а другия единичен.
Правят ги и двата еднакви. По желание какви .. двата двойни или двата единични.
Двоен клепач е:
Единичен клепач е:
.................................................. .................................................. ..................................
ПП: Извинявам се за забавянето на инфото,но се борих с една снимка,дано инф. да е вярна.
Последно редактирано от Dam Yeo Wool : 02-03-2014 на 18:41
^ Тя го е обяснила много добре.
Повечето бели имат типичния двоен клепач, докато при азиатците преобладава единичния. Ние на единичните им казваме "паднал клепач", ако не се лъжа.
И сигурно ти звучи странно, но в по-развитите азиатски страни са луднали по тази операция, една ли не всеки втори млад човек си я прави и я имат за нещо подобно да отидеш на зъболекар.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Благодаря ви, за обяснението! Вече съм наясно![]()
Да, определено не бих отказала корекция на носа. И това е, другото всичкото с поддържане и спорт се постига.![]()
" Родих се твърде красива. Да го душаш д-р Енчев! "
Бих си сложила силикон, на теория.. но на практика-не мисля.![]()
Мдам... и по-големите гърди, и по-изваяни скули, по-обемни устни. Спорт, нали...
"жертва на естествена красота" - ама вярвате ли си ги тия?! Когато природата е решила да се ебава с теб и на едно нежно слабо лице имаш - БАМ - нос тип "Дони" (от Дони и Нети), дрънкайте пак за естествена красота. Или то "природата си знае работата"? Още някое клише така да вмъкнете?
носът винаги съм искала да го пипна малко, не знам дали ще се навия някога, но ако бих оправяла нещо, ще е той
това за очите ми се струва малко странно, май не бих искала да крия следите от времето с операции
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Нищо не бих си оперирала. Толкова силна суета е плашеща.
Аз бих си оперирала носа, без да се колебая изобщо. Суетна съм и той определено ми пречи, макар че не е нещо фрапиращо, но все пак :д Уголемяването на бюста не ми е по вкуса, защото никога не съм искала големи гърди, не ми харесват.
Относно уголемяването на устните - не съм виждала жена, която да го е направила и да е станала по-красива, напротив.
Общо взето съм 50/50, нито ПРОТИВ, нито ЗА.
Големите гърди никога не са ми били по вкуса,тази операция за мен е безсмислена. За устните,ужас !!!
Всички фолк диви с онези огромни напомпени устни .. отвратително е,грозно е.
Колкото до операцията на носа - навих се,проверих всичко и се отнавих (слава богу носа ми е поносим).
Една година докато се забележел ефекта,не можеш да дишаш през носа сума ти време,
шевовете си падат сами ?!?!? Синини,подутини,чудесии. Егати!
Единственото, което ми трябва в момента е брекети.
Една козметична операция си обмислям от много малка. Нашите са съгласни.
В момента съм малко 50/50 и за нея. Не съм сигурна дали още я искам толкова.
Всичко друго мисля, че няма нужда да го променям, харесвам си се.
Относно ринопластиката, това си е опасно нещо.
След нея не можеш да си мърдаш носа като хората.
Примерно ако те ударят, ще боли много повече от нормалното.
Впрочем има ли обратна на тази операция за клепачите.
Интересно ми е, защото има много "бели", които са вманиачени по азиатците.
До сега не съм чувала, но е възможно i guess.
Да добавя към Пантерката, това с шевовете наистина е плюс.
Мен ме шиха веднъж, защото се бях наранила кофти,
после трябваше да ми махат шевовете, беше много странно и гадно, да беше и леко болезнено.
*сън*
Една приятелка ще си слага гърди тая година. Нейните я подкрепят, ама как не, когато майка и леля и имат силикон. Не бих си го причинила, а имам по-малки гърди от нейните. :Д Единственото, което не харесвам в себе си е носът, ама го преживявам някак. Не бих се подложила на ринопластика, бр.
Това е поредният мит - също както и че със силикон не можеш да кърмиш. Имам позната с ринопластика, ама баш такава, в която ти променят формата, идеално си се чувства с носа :д
Аз съм го обмисляла, обаче... май не трябваше да гледам операции, щото направо ми идва да си върна обяда :д
А, да.. голям ми е зора.Не искам, аз си имам хубави очички. Не искам промени по тях.
Интересно ми е дали съществува, защото не съм срещала.
Предполагам има хора, които желаят това, но са родени с друг тип.. клепачи. о.о
Тя може да се чувства идеално, обаче това, което аз съм чела е друго. Бях гледала няколко клипа на момичета, които в момента не могат да направят "прасешки нос", защото имат някаква си пластинка там и е кофти чувството, дано ти е станало по-ясно какво имах в предвид. Иначе си държа на мнението, че не ме кефи този вид операции.
*сън*
Аз също искам да си пипна малко носа,но нямам тази смелост.