- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Пластични операции
Това е поредният мит - също както и че със силикон не можеш да кърмиш. Имам позната с ринопластика, ама баш такава, в която ти променят формата, идеално си се чувства с носа :д
Аз съм го обмисляла, обаче... май не трябваше да гледам операции, щото направо ми идва да си върна обяда :д
А, да.. голям ми е зора.Не искам, аз си имам хубави очички. Не искам промени по тях.
Интересно ми е дали съществува, защото не съм срещала.
Предполагам има хора, които желаят това, но са родени с друг тип.. клепачи. о.о
Тя може да се чувства идеално, обаче това, което аз съм чела е друго. Бях гледала няколко клипа на момичета, които в момента не могат да направят "прасешки нос", защото имат някаква си пластинка там и е кофти чувството, дано ти е станало по-ясно какво имах в предвид. Иначе си държа на мнението, че не ме кефи този вид операции.
*сън*
Защото хората ежеминутно правят прасешки нос.
Пластините в началото са метални, по-късно ги сменят с по-меки, мисля, че силиконови, накрая се махат напълно. Не си дочела. Близък човек мина през процедурата, но не за смяна на формата, пластини имаше - знам за какво говоря.
Е, случва се.. затова написах, че при бутване, удряне е кофти(един вид същия или по-силен натиск).
Иначе това не го знаех, че се сменят - вече ще знам.
Дам Йо Ул, мисля, че си вманиачена понякога.
Иначе мерси за това, че си питала. :Д
Между другото и аз ако някой ден се навия за реална пластична хирургия, само пари ще дам на корейците.
Are they wizards or...?
*сън*