- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Пластични операции
Такава съм си,странна. Но не и глупава !!!
.................................................. .................................
Признавам,че не бях много ясна,но ..
Въпрос: Здравейте! Относно пластика на клепача ..
Има ли начин от двойни клепачи да направите единични?
Имам предвид - ако човек има двойни клепачи,възможно ли е ..
да се направи вид операция и да станат единични.
Отговор: За да бъда коректен в отговора си, моля запишете си час за консултация
на тел. 0878 656685 или изпратете снимки на doctorenchev@symetria.bg.
Последно редактирано от Dam Yeo Wool : 02-05-2014 на 18:00
Бих те посъветвала да не се занимаваш с д-р Енчев. Цените му са/бяха (не съм гледала в последната година и половина) безумни, а има страшно много оплаквания от него. Нали знаеш, че ако един пластичен хирург е достатъчно добър, няма нужда от толкова агресивна рекламна кампания като неговата.
Иначе аз съм с ринопластика, на втория ден в болницата настаниха при мен някаква пълна идиотка, която си направи операция на гърдите. Е, не знам що реши да се реже, имаше си стабилни гърди и преди това, ама сметна за необходимо да се тъпче със силикон. Такава пача беше, после се оказа, че била от столичния хайлайф, та редовно се налагаше да търпя посещенията на разни индивиди от сорта на новото гадже на Денди??, пред които тя без всякакъв всян се разсъбличаше и ги оставяше да я опипват.А как ревеше през нощта тва момиче от болки, едва ли ще забравя.
Като тръгна да си правя нослето,както каза Hayashi - най-добре в Корея. С Енчев хич няма да се занимавам.
Съчувствам ти за преживяванията с онази ревла,но освен ревла е явно и някой други неща.
Определено стават куклички.
Дам Йе Ул - за портокола. Може би съм вманиачена до някаква степен,по някои неща ..![]()
Последно редактирано от Dam Yeo Wool : 02-05-2014 на 20:05