- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Пластични операции
Хаяши, винаги си права в моите очи.![]()
Честит Свети Валентин на всички!
Това доказва - вие мъжете сте кретени,бе! Ако отслабне с тичане става,ако е с операция - не.
И още нещо,защо гледате само външния вид по дяволите? Ето затова жените лягат под ножа.
Айде,айде,пак друг ни е виновен.Всеки има нещо,което не харесва в себе си.И аз не си харесвам носа и все си мисля че хората си казват "леле па тая с тоя нос като баба Яга",ама знаете ли какво?Никой,който си заслужава,няма да го каже.Мъжът ми смята че имам сладко носле и не спира да ми го повтаря та това промени и моята гледна точка.всичко ви е в главата!вярно че обществото е изкривено и налага непоносими критерии за красота,но защо трябва да сте част от стадото?А и се смеете на валерия,барбито, ама и вие искате да не приличате вече много на себе си.
И продължава да си налага мнението. Ти щом си омъжена, не си ли голяма да спориш така?
Това, че ти и мъжът ти си харесвате носа, не значи, че и ние трябва да го правим.
Пластичните операции не са кой знае какво и от малко промяна на носа не се променя самия човек.
Омъжена на 19? Леле. А нас съди!
Както и да е, записах си час за консултация при д-р Емил Георгиев,
някой правил ли си е Ринопластика или Блефаропластика при него?
Последно редактирано от Dam Yeo Wool : 02-14-2014 на 09:49
На 24 съм,но не съм забравила какво е да си на 16.Не съм си налагала мнението,изразявам го.Има разлика.Явно не пиша разбираемо на български или покрай Корея си го позабравила та не разбираш какво се опитвам да ти кажа с историята с мъжа ми.живота си е твой,просто давам мнението си.Твоя работа е дали ще го приемеш.Все си мисля че форума е място за въпроси и отговори,мнения и препоръки.Май съм се объркала.
Защо избрахте да говорите за 16 г. може да съм на повече,както ти .. е чак толкова.
Добре,да кажем,че съм се объркала,но мисля,че всеки заслужава да се чувства добре
дори и да го постига чрез пластични операции или козметични процедури.
Казвам 16 като примерна възраст.Не вярвам да си повече от 18,защото писа че ти трябва разрешение от родителите за смяна на името.16 е възрастта,в която хормоните бушуват най-много.
никой не оспорва че човек трябва да се чувства добре в кожата си.това е най-важното нещо за да се чувства добре и да живее добре.както 1000000 пъти написах-всеки има комплекси за нещо и всеки иска да ги поправи.Просто вие сте млади /и аз де,айда сега да не се състарявам чааак толкоз/, красиви,жизнени.Не ви е нужна операция.Трудно е да приемеш недостатъците си,но не е невъзможно.Аз обичаш себе си няма да се притесняваш какво ще си кажат хората за носа ти.не сме правени по калъп че да трябва да спазвате задължително еталона.И ако днес носа ви ви пречи и искате операция,утре ще са пръстите на краката,ония 2 см мазнинки на коремчето и махане на някое и друго ребро.лесно е да се подхлъзнеш.Изчакай малко време,виж как ще мислиш като станеш пълнолетна и ако още си го решила-давай.
Моите години остават загадка, но не съм на повече от 18. Моята рожденна дата е 10.10.1591 г.
Колкото до операциите, на дали човек ще си промени мнението след години, то точно когато си по-млад
от 14-20 е времето да се чувстваш красив и желан от всички, период в който всеки се опитва да е на върха.
След това някои възможности изчезват, идват трудностите и общо взето на човек не му остава време
да мисли особено за външния си вид, камо ли за пластични операции.
Но защо никой нищо не казва за д-р Емил? Никой ли не е чул нищо за него?
Дам кретени сме, защо ли още чакам да срещна достатъчно умна жена на която да се възхитя .... Ако отслабне с тичане, то значи тоя човек има воля и иска да се промени със собствени усилия, това говори достатъчно. Ако легне под ножа за да отслабне, то ще е избрал лесният път и вероятността след 5г. пак да е на същият хал е огромна. И кой е казал, че гледам само външният вид ? Просто няма как да ме привлече сексуално жена дето е на моите кила. Аз ценя много повече интелекта, ама това не значи че ако е умна и 100кг ще си легна с нея.
А защо да не избере лесния начин,защо да се мъчи? Нож та нож,прасетата ги колят,ние ревем.
И това нещо не го схванах,не разбрах ли - ако си прави операции е тъпа,ако тича е умна?
Прехвалени? Ами до сега не съм се интересувала,не знам кой какъв е и затова питам.
Последно редактирано от Dam Yeo Wool : 02-14-2014 на 11:04
Хаха, тийнейджърска история...
Не е в обществото проблемът, нито при "смотаните" мъже. Да искаш да промениш нещо в себе си е окей, да искаш да промениш всичко в себе си обаче и да решиш, че може да е само по един начин, е чисто инфантилно...да не обяснявам за колко ниско самочуствие и самоуважение говори...ако не се харесваш дотолкова в момента, и след операциите няма да си доволен, защото решението за тях ще е взето в момент, когато си се мразил.
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Това не трябва да го казваш тук,кажи го на Валерия.
Ние ще си правим една ринопластиа и вече променяме всичко в себе си.
Но не вярвам,че няма да се харесваш след операция,все пак целта е да се захаресаш.
Последно редактирано от Dam Yeo Wool : 02-14-2014 на 12:29
Dam Yeo Wool, не бързай с операциите, освен ако нямаш някакъв наистина здравословен проблем. Аз бях със счупен нос и проблемно дишане, имах вариант за по-ранна операция, но държах да изчакам поне до 18. В момента съм на 20 и въпреки това забелязвам, че лицето ми продължава да се изменя => резултатът от операцията вече не е същия, като миналата година например. (кога ли ще изляза и аз от тоя пубертет![]()
)
Ако е за нещо съвсем дребно, няма смисъл да си даваш парите.
:O Сериозно ли? Направо се чувствам престаряла. Няма нищо лошо в операциите. Ако това ще те накара да се чувстваш добре - направи си, какво ти пука за мнението на другите? Ако имаш някакъв недостатък, който сериозно влиае на самочувствието съм твърдо ЗА операция. Нещо не схванах сравнението със спорта и носа, човек може да отслабне със спорт, ама носа не може да си го промени по този начин, нито с ядене, нито по какъвто и да било начин.
Само да кажа, че може да съм ЗА пластичните операции, но съм твърдо ПРОТИВ за неща, които можеш да промениш без тях! Може би, това идва от факта, че волята е едно от най-ценените (да не кажа най-цененото) от мен качества и винаги съм се опитвала да я развивам и всичко да постигам със свои усилия. Ако имаш гаден нос - ок, оправи си го, но ако имаш 20 килограма отгоре, млъкни и отивай да спортуваш. Най-малкото, може да ти е по-лесно с операция, но задоволството от постигнатото ще е в пъти по-голямо, ако си го направил сам.