- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- twa jenite
sa ebahti jiwotnite... Goworq w mnojestweno chislo,ako ne sa obgradeni ot myjko wnimanie,nqma da gi ima,zakleam se.Tolkowa sa protiwni,posle plachat che popadat na nqkwi det gi biqt AXEaxEAXeAxEaxEAXEaxe ebahti jalkite,inache sa ebat na lqwo-nadqsno i posle rewat..a.xax.a.x.ax.a.xa.x.a..ako me zapoznaete s nqkoq koqto ne se e ebala s poweche ot 15 choweka na 20 , draskaite..
намери си някоя интровертна и срамежлива, има толкова много такива и си умират самотни :С
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
Auriss wsyshtnost twaa weche mi se e sluchwalo-taka-che spoko,typo mi e che wsichkite iskat 1 i syshto i sa nqkwi kurwetini s mazni nomera,ama raziish kato porazpitash i razberesh ili se pozamislish malko sxwashtash che i trqq samo huishtawerno po-dobre myj,shoto znaem kwo iskame w powecheto sluchei.
хм, не задължително.;о ?намери си някоя интровертна и срамежлива,
Ами това,че мъжете знаете какво искате,ама хич не е така...Може ти да знаеш,какво искаш,но не и останалите 95% ....
А и няма как да кажеш какво искат всички жени,явно си попадал само на такива,което искат това дето казвш,но не значи,че всички са така...особено ако са по-големи от 95-та година![]()
e po golemi sa spoko,ne se zanimawam s nad 95 , shoto sam 93-ta , nali ne che neshto,ama nqkoi hora imat principi![]()
Познавам 3 женички на 25 - девствениПовече инфо на ЛС
![]()
Мога да те запозная с 50, които не са спали с "15-20" и са пичета, ама ти какво можеш да им предложиш на тях?
Щото като гледам...май нищо :v
Наистина се припокриват и са подобни, но имат някакви разлики. По-скоро исках да кажа интровертна, с ниско самочувствие и без социален живот. Относително често срещани са и обикновено ги е страх, че ще са сами с котките си до края на живота си :С
Проучвал съм го и когато си намерят гадже се променят и стават по-спокойни и склонни да приемат хората. Но ако гаджето им е кофти човек може само да се влошат. Базирам го на малък брой единични случаи, но теорията зад наблюденията звучи добре, а и еволюционно е нормално жена с мъж който би я защитил да е с по-високо самочувствие, защото тогава може да си го позволи.
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
оставете на мен жените не рискувайте
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.