.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

какво направих?

Здравейте аз съм на 16 и съм влюбена в едно момче той е малко по-голям от мен и постоянно ми повтаря,че съм много малка за него,но снощи бяхме на едно парти и се натискахме,той ми разкопча сутиена и ми свали бикините,легна върху мен и го вкара много рязко и целия,не знаеше,че съм девствена аз се уплаших и му казах да спре не ме заболя много де,легнах до него,той ме гушна и започна да ме гали по венериния хълм,бръкна с пръст и веднага го извади,попита ме дали съм девствена и аз му казах "бях" той ми каза,че съм много глупава,обу се и излезе от стаята,след това започна да сваля най-добрата ми приятелка пред ме, цяла вечер не спря да ми повтаря колко съм глупава и накрая легнахме в спалнята,той ме гушна каза ми,че ще се караме по този въпрос друг път и заспахме.С какво го обидих?Защо ми се разсърди?

Супер фен Аватара на djipsito
    Че не си му казала, че си била девствена.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Трол! В темата която написа 21мин. преди тази, нали уж каза, че той бил на 20г. и не искал да ходи с теб защото си малка? Как за 20мин. успя да отидеш на купон, да се изчукаш с него, и то в девствено състояние, че дажe и той да не разбере че те е отворил и накрая да флиртува с приятелкатат ти?

Мега фен Аватара на baby_baby
    Трябваше да му кажеш първо че си девествена

Голям фен Аватара на gLoRiToO
    Град
    Враца
    1-во е трябвало наистина да му кажеш,че си девствена;2-ро на колко години е тоя въпросен господинчо,тъй като това определено не е нормално поведение на голямо момче,камо ли пък на мъж...
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It !!!

Голям фен Аватара на kyka1
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Трол! В темата която написа 21мин. преди тази, нали уж каза, че той бил на 20г. и не искал да ходи с теб защото си малка? Как за 20мин. успя да отидеш на купон, да се изчукаш с него, и то в девствено състояние, че дажe и той да не разбере че те е отворил и накрая да флиртува с приятелкатат ти?
    Че и са спали, бързи хора ти казвам
    Живота е рисуване без гума за триене...

МОМЧЕ СЪМ !

Ами трябвало е да се насереш-това ще му убие желанието

Шш...Чети като хората "Снощи бяхме на едно парти"!!

tozi e bil stra6en tapak ujas

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си