- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помогнете ми!Не знам как да постъпя!
Първо, с това момче НЕ СТЕ приятели. Време е да го осъзнаеш и да спреш да му се мотаеш в краката. Той не те иска за приятелка, иска те за гадже, което означава, че приятелството между вас никога не е било на дневен ред. Проумей го и му кажи, че няма да се получи между вас.
А колкото до това:
Най-вероятно, защото демонстрираш поведение, което им изпраща грешни сигнали. Проблемът не е в тях, а в теб.Защо с по-голямата част от момчетата,с които се запознавам ме искат за гаджета?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Ако сте достатъчно зрели и двамата в емоционално отношение, дори след като опитате да сте заедно и не ви хареса и се разделите можете да бъдете приятели. Дори понякога така се правят страхотни приятелства. "Ами опитахме, не ни се получи, но пък тя/той има страхотен характер и сме си приятели". Това не се случва често, а е необходимо да са налице определени обстоятелства.
Tsukuda_Hiroshi задава много интересен въпрос: какъв човек искаш за гадже? Някой противен тип, който да те бие, да не ти уважава мнението и въпреки това ти да продължаваш да си с него? Нали в крайна сметка се харесваме и сме заедно заради характерите ни и отношението, което показваме един към друг.
Другото също е вярно. Има голям шанс ако го отрежеш, човека да се отдръпне от теб.
Относно другият ти въпрос. Когато момчетата са в подрастваща възраст е много модерно да си имат гаджета. И понеже няколко момчета покрай тях имат те не искат да изостават и правят всичко възможно и те да си намерят момиче. Абсолютно нормално е ако си нормално момиче (каквато по всяка вероятност си) да има интерес към теб. Когато разберат, че ти нямаш интерес просто се отдръпват. Това има и добра страна. Другия вариант е покрай теб да има и лицемерни приятели, които само да те използват.
Поздрави!
BeTheOne