- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Оръжия,екипировка и прочие
Има ли хора в форума,който се интересуват от оръжия,екипировки военни части и прочие?Занимават ли се с нещо от този ред( военни,еърсофтъри,пеинбол и т.н)?Ако има ще е интересно да споделяме кой какво има как го практикува и така,ако има разбира се.
Поздрави,Гого!!!
П.П:Надявам се пак да не съм объркал раздела хах
От оръжия - не, но обичам камуфлажите и по-точно - белият зимен камуфлаж. Първите два страшно много ме кефят, но нещо не мога да намеря такива, а третия го намирам най-често, но или е от некачествен боклучив материал, или не е зимен - няма грам подплата и други атрибути като за зимните якета.
http://www.realtree.com/sites/defaul...mage-aps-3.jpg
https://styx-river.com/public/files/img/snow.jpg
http://blenderartists.org/forum/atta...d%3D1267640331
То изобщо е трудно да намеря каквито и да е качествени камуфлажи.
За първия не знам,обаче 3тата шарка много наподобява на ВВС на БА и може да се намери с подплата,хубави са имам предвид като качество на изработка,а и също така топлят наистина много( поне тези който аз иамм на СС на БА) при -20 по риза и шубата ми беше много горещо!
Ето го и камуфлажа: http://airgroup2000.com/gallery/albu...1/P5051049.JPG
Той също се ползва и за градски(ърбан) операции.Друг варянт е новите дигитални камуфлажи:http://img.alibaba.com/photo/2909990...DU_Uniform.jpg.
Лично на мен са ми няколко любимите:
На първо място е multicam това се води един от най-добрите в момента и си е така,също така и е доста красив за мен![]()
Второ се нарежда woodland пак на хамериканците ползваше се преди сега по рядно,изместен е от MARPAT,ACU,MULTICAM и други .
3-то е този на БА като функционалност не е перфектен защото е прекалено зеленикав,демек трябва да се ползва в зелени местности,много зелени,но е хубав.
Това е от мен :ДМоже да се снимам аз с малко екипировка да покажа вдруги ден
![]()
Този от първия линк е разновидност на desert камуфлажа, а вторият пък грам не ме кефи - прилича на артефакти от дефектирала видеокарта.![]()
Това, което аз търся е 100% зимен камуфлаж - като този, който показах: бяло, черно и сиво, без зеленикакви и/или пясъчни цветове. Имах един панталон с такъв камуфлаж (бял, зимен), но явно беше правен за някое късокрако джудже, защото ми стигаше до над глезените и трябваше да го нося смъкнат като някой... айде да не казвам какъв... рапър. Обаче след 1 зимен сезон си ива майката отвсякъде - почнаха да се разбриждат шевовете, лепенките престанаха да лепят, ципът се скапа тотално, а копчето над ципа пък избяга някъде и това няма оправяне, защото стойката за копчето е някаква специална и няма как да се замени с друго. Отделно, че самият плат е тънък като завеска и под него задължително трябваше да нося отделен панталон, за да не ми мръзне гъза, когато температурите отидат под нулата.
И досега все подобни изчадия намирам. Тук до нас има един магазин за камуфлажни униформи, ама нещо много приличат на китайските боклуци по пазара. Даже и кубинките, които вървят с тях не стават за нищо заради пухената вата вътре.
Колкото до снимките - изчакай 20-21 Януари да паднат снеговете и тогава се снимай. Малко неща са по-красиви от зимен камуфлаж в естествената му среда - снежната.
Във всеки ловен магазин има камуфлажни дрехи. Сега се появиха много клонове, които предлагат най-различни модели и марки, но за съжаление са доста скъпи.
Това не е разновидност на десърт,просто той,този на ВВС и на СВ са едни и същи с различни цветове простоА таралежа е прав,че хубавите зимни който се продават са скъпи,но в момента продават едни такива с листа на тях "ловни" много ми е грозно тва.Като гледам май няма много ентусиасти :Д
Близките седмици няма как да изляза в гората за да се снимам в природата затова в нас:
1: https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...ea66608d1f1c40
2:https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...dd11eafbdb195d
Тука съм без ризата,щото мн горещо в топлите дни така,иначе с ризата![]()
Поздрави
Сложи нещо по така черно и си готов за Urban Spec-OpsКакъв ти беше пистолета?
Аз скоро ще си вземам моята екипировка...
Само се чудя с какво да сменя калашника, искам нещо, тактическо, за къси разстояния (макс 30-40 метра) малко..
А за камуфлажа.. пича дет търси зимен..
Не знам от къде си, но ако си от София звънкай ще те водя в един магазин... камуфлаж и за луната ще си намериш...
Аз имам пустинен, горски, ърбан и смятам и зимна да вземам..
#Ghosts!
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
За къси разтояни може една G36CПистолета е Берета М9
П.П ето една http://fc00.deviantart.net/fs71/i/20...hy-d35j25g.jpg
П.П Ако мислиш че калашника не е и не може да е тактически много се лъжеш
Скоро след месец два ще ти покажа че може,с една ложа-пуло ложа Х47 една планка заглушител бързомерец фенер ръкохватка и ще пръснем![]()
Последно редактирано от Fosher124 : 01-17-2014 на 18:20
Копираш ме нещо в пистолета, ми се стурва..![]()
А иначе аз си мислех за- Beretta ARX 160 22LR Assault Rifle - ;33 и една помпа примерно...
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Някакси Г36 ми се струва по красива за такива операции,може и една МП5 от тези по така ,не мога да се сетя точен модел.
Аз или ти ме копираш ;д
Аз имам беретата от 3 години, не знам..![]()
Dr. Gregory House
Иначе знам, че калашника може, ама искам нещо по-така.. ;3
За това се чудя..
Пък и на мен калашника ми с оптика правена за далечни цели.. пък и с това нощно виждане на нея, е повече като снайпер отколкото като Tactical-urban-close-fight-weapon...
МП5 е добра идея да.. Трябва да се разтърся.
Dr. Gregory House
Еее аз съм от 2 ;д Ама все пак нека да има повече хода да коментират:Д
У тоя форум малко хора се интересуват от това.![]()
Dr. Gregory House
Знам ;3
Dr. Gregory House
^Аз като ти казвам да пишеш и в другите теми...
по-очевадни моля
Тука не е място за теб, беги.
Dr. Gregory House
Таа па.
Много добре знам, за кой беше нали си говоря с него у фейса -_-...
Dr. Gregory House
И окей щом е място за теб, чакам ценните ти съвети за
Ърбан тактически щурм. Каква екипировка ми трябва, от къде да си я закупя и прочие.. -_-
- За това казах, че не е място за теб.. ама кой да слуша, сиг си мислиш, че се заяждам а-у.
Dr. Gregory House
Лични излияния във форума а-у?
Дай да не му разваляме темата...
Бегай казах.
Dr. Gregory House
^ Чудесно.
Влюбен съм![]()
Dr. Gregory House