- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Рекламата :lol:
Доста се чудих във фън -а или тук, но реших да е тук.Просто тая реклама ме разбива.Има като че ли логика в нея, защото секса продава и второ ми се струва, че ни прави да изглеждаме леко глуповати /репликата за "вдигай..."/Но вижте сами..Просто се смея с глас всеки път като я видя, обаче....винаги ли първо затова се сещаме ?
Ето я и нея : http://vbox7.com/play:8e92d8da5b
Мда, и аз я мернах няколко пъти. С този музикален фон малко ми е бие на "Сексът и градът". Иначе мацката не е за изхвърляне, БИХ.![]()
Welcome to the Jungle...
Евтин рекламен трик за привличане на клиенти от средната класа, предимно от мъжки пол.
Тези така здраво са пестили от пари за реклама, че в тоя случай по-добре въобще да не я бяха пускали. Ужас.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Всъщност рекламата е много находчива и като гледам, напълно е постигнала целта си.
бахти комерсиала
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Де да знам .... станало малко пресилено ....колата ти се прецаква ... и изведнъш някъв и два ... и то с кабели ..>.> ..кой нормален мъж носи кабели в себе си ?
Аве, яка е рекламата! Много радва усмивката на мадамата.![]()
Чак като яка и находчива не бих я описала. Секса продава и с малко въображение (в случая почти никакво), можеш да направиш много гледана и харесвана реклама. Нищо кой знае колко сложно. Мацката обаче е прекрасна, за това не споря.