.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Възможно ли е да се забременее от смазка?

Възможно ли е да се забременее от смазка? И ако да, само в деня когато съм в овулация ли или винаги?

Мега фен Аватара на babity
    За грес ли говорим?

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    То като цяло, само в овулация се забременява, ама друг е въпроса, че може овулацията ти да се измести и да не подозираш, че е настъпила точно тогава. И на теория е възможно, но шансовете не са високи.

а овулацията възможно ли е да е 2-3 дни преди менструацията

На теория "Няма невъзможни неща". На практика - Едва ли.

А кога е овулацията всеки различна песен пее.!

Ами... 14 дни преди началото на новия цикъп по принцип.

А ако цикала всеки месец е на различно число. Подранява закъснява и т.н

Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    То като цяло, само в овулация се забременява, ама друг е въпроса, че може овулацията ти да се измести и да не подозираш, че е настъпила точно тогава. И на теория е възможно, но шансовете не са високи.
    Не е вярно това нещо

Супер фен Аватара на Didko_Beats
    То като цяло, само в овулация се забременява,
    Не че се хващам за най-малката подробност ...ама тва не е вярно ..може и преди и след това ...просто в овулацията шансът е по-голям ...

anonymous708973
    Guest
    Момченца, върнете се да си прочетете учебничетата по биология за 8. клас... особено урока за женска полова система.

Глупости говорите... по-добре си замълчете. За да се зачене, трябва да има овулация. Както казах, друг е въпроса, че не винаги тази овулация е по календар, понякога настъпва неочаквано. И си има опасни дни разбира се, преди самата овулация, които са опасни, защото сперматозоидите живеят около 3-5 дни във влагалищна среда, а тогава може и да настъпи овулация.

Като е нередовен цикъла обаче е доста по-опасно да се рискува с прекъсване на половия акт.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Това

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от Simona222 Виж мнението
    Възможно ли е да се забременее от смазка? И ако да, само в деня когато съм в овулация ли или винаги?
    Авторката говори за "смазка", а не за сперма. Така и не става ясно обаче къде, как, и по кое време от цикъла е попаднала тази течност там. Попринцип е почти невъзможно да забременееш от тази течност.

Мега фен Аватара на draid
    Смазката е най-опасна, забременява се като едното нищо, че и по лесно.

Супер фен Аватара на Anonys
    Обърках.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Момченца, върнете се да си прочетете учебничетата по биология за 8. клас... особено урока за женска полова система.
    Организма не е робот така че не говорете глупости. То по учебник много неща са невъзможни но на практика нещата седят по малко по различен начин. От човек до човек балкан разлика.
    И един съвет не се ограничавайте само с прочетеното в учебниците, ако се заинтерисовате малко ще разберете че едно 60% от това което ви е диктувала даскалката не е вярно.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от SNikolov_Rugby Виж мнението
    Организма не е робот така че не говорете глупости. То по учебник много неща са невъзможни но на практика нещата седят по малко по различен начин. От човек до човек балкан разлика.
    И един съвет не се ограничавайте само с прочетеното в учебниците, ако се заинтерисовате малко ще разберете че едно 60% от това което ви е диктувала даскалката не е вярно.
    Хахаха.
    Да, организмът е СИСТЕМА. Всяка система има правила.
    Не ме учи на уроци за МОЯТА полова система, съсредоточи се върху твоята, ама се съмнявам и за нея да блестиш с акъл.

Аз сега не разбрах,тази смазка,какво общо има,авторката е правила секс без презерватив,някой е свършил в нея или какъв е точно случая?

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Хахаха.
    Да, организмът е СИСТЕМА. Всяка система има правила.
    Не ме учи на уроци за МОЯТА полова система, съсредоточи се върху твоята, ама се съмнявам и за нея да блестиш с акъл.
    Интересно, защо ли най-добрите лекари които разбират от ТВОЯТА система са все мъже.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Интересно, защо ли най-добрите лекари които разбират от ТВОЯТА система са все мъже.
    Потребителят очевидно не е такъв, което автоматично означава, че коментарът ти не е място.

И опитът ти да ме обвиниш в сексизъм също е тотално не на място. Никъде не съм казала, че мъжете като цяло не разбират, казвам, че този конкретен се опитва да ми дава уроци за МОЯТА система, с която очевидно не е наясно, а съм сигурна, че и със собствената си не е съвсем в час.

Голям фен Аватара на gLoRiToO
    Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Смазката е най-опасна, забременява се като едното нищо, че и по лесно.
    xaxaxaxaxaxa
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си