.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Голям фен Аватара на Dam Yeo Wool

Зов за помощ - кученца.

В София,тази Събота са намерени шест кученца,изхвърлени в кофа за боклук! Живи и здрави са.

- https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

Моля ви! Прочетете това внимателно и ако можете помогнете. Кажете на приятели.

Информация:

Кученцата са шест на брой,едва на няколко дни са. Ще постна и снимки.
    Те се нуждаят от сигурен дом и добри стопани,които да ги обгрижват.
    В момента се намират в дома на Калина,но тя не може да задържи всички,
    ще задържи само едно от кученцата,всички ще останат при нея временно,
    докато се намерят хора,които да ги приберат за постоянно.

Ако искате да приютите поне едно от тези невинни кученца,пишете във ФБ
    на момичето споделило публикацията (линка) Калина Иванова.

Благодаря предварително.

Последно редактирано от Dam Yeo Wool : 02-04-2014 на 11:32

Кученцата са много малки...Вземете голяма бутилка и я напълнете с топла вода. Увийте я в кърпа заедно с будилник и я оставете в кашончето им. Давайте им мляко с пипета... Акат ли сами? Ако не акат сами след ядене леко масажирайте коремчетата, докато не се изакат...

Много малко хора си взимат улични кучета...Най-добре ги занеси в приют Богров. Съжалявам, но няма да успееш сама да ги раздадеш. Има голям шанс да умрат, защото са много и едва ли ще се справиш с нуждите на всички, докато им намериш домове. Бъди подготвена за лош резултат, ако ще ги задържиш и смяташ да се оправяш сама... Аз ти препоръчвам да направиш така - утре звънни в Богров (ако си от София; ако не си кажи от къде си да го мислим) - 0879 022 675 (звъни упорито) и ги питай как ще процедирате. Там ще се справят с нуждите на малките, ще ги ваксинират, обезпаразитят и тъй като много хора ходят там шансът да си намерят добър дом е по-голям...А и така дори и да не си намерят ще имат сигурен покрив и адекватна грижа.
    Последно редактирано от NeutralMilkHotel : 02-04-2014 на 18:45

О за бутилките сте се сетили. Супер, извинявай...

И честно да ти кажа не бих разчитала много на непознати от фейсбук...Всички харесват кученцата, докато са малки и сладки...А после гледаш как ги хвърлят обратното на улицата, защото са пораснали и им е минал кефа...

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от NeutralMilkHotel Виж мнението
    Кученцата са много малки...Вземете голяма бутилка и я напълнете с топла вода. Увийте я в кърпа заедно с будилник и я оставете в кашончето им. Давайте им мляко с пипета... Акат ли сами? Ако не акат сами след ядене леко масажирайте коремчетата, докато не се изакат...

Много малко хора си взимат улични кучета...Най-добре ги занеси в приют Богров. Съжалявам, но няма да успееш сама да ги раздадеш. Има голям шанс да умрат, защото са много и едва ли ще се справиш с нуждите на всички, докато им намериш домове. Бъди подготвена за лош резултат, ако ще ги задържиш и смяташ да се оправяш сама... Аз ти препоръчвам да направиш така - утре звънни в Богров (ако си от София; ако не си кажи от къде си да го мислим) - 0879 022 675 (звъни упорито) и ги питай как ще процедирате. Там ще се справят с нуждите на малките, ще ги ваксинират, обезпаразитят и тъй като много хора ходят там шансът да си намерят добър дом е по-голям...А и така дори и да не си намерят ще имат сигурен покрив и адекватна грижа.
    на тая възраст са само за ваксинация и обезпаразитяване не препоръчвам смяна на климата може да ги убие

млякото е трябва да е специално за кученца може да се намери от вет аптека или клиника

трябва да се дава на всеки два часа като млякото е топло като се дава да се дава странично а не директно за да не се задавят
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Каква смяна на климата? Това с бутилките с топла вода и часовника симулира майчината топлина, и сърдечният й ритъм...

И как по-точно да намери пари да обезпаразити и ваксинира 6 кучета? Сама няма да се справи, но за жалост си прав, иначе риска да умрат е ужасно голям...За това и казвам приют, докато имат шанс.

Има адаптирано мляко за кученца, но ако е много лошо положението и с Хумана става...

Повече от фен Аватара на Mirrela.
    Ъм..Не авторката е намерила кученцата.Те не са при нея.

Мега фен Аватара на babity
    Ауе к'ви ваксини. Те са слепи още...

Кученцата не са при мен

Те са още много малки за ваксинация и обезпаразитяване. Имаме 2-ма желаещи ..
    Едно от кученцата вече си има дом,другите две скоро ще си имат стопани,но остават 3.
    Последно редактирано от Dam Yeo Wool : 02-06-2014 на 23:25

Току що получих ужасни новини - кученцата са починали,всичките. Наистина много тъжно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си