.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Тема: Екзема

Hybrid View

Повече от фен Аватара на mkio

Екзема

От месец и половина имам екзема на дясната буза на лицето.Екземата представлява силно червено петно, кожата е суха и се люспи. Разраства се постепенно. Ходих на лекар, изписа ми крем, който след като спрях всичко отново се възобнови, че и по-лошо стана. Сега ми изписа хапчета, но аз съм отчаяна. Срам ме е да изляза навън, да общувам с хора, изглеждам като извънземно. В нета навсякъде пише, че екзема се лекува трудно, често и се хронифицира. А аз съм на 17 години, искам да живея като нормално момиче, което доскоро беше красиво. Моля ви, кажете ми имали ли сте такива проблеми и с какво сте ги лекували, аз съм много отчаяна.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от mkio Виж мнението
    От месец и половина имам екзема на дясната буза на лицето.Екземата представлява силно червено петно, кожата е суха и се люспи. Разраства се постепенно. Ходих на лекар, изписа ми крем, който след като спрях всичко отново се възобнови, че и по-лошо стана. Сега ми изписа хапчета, но аз съм отчаяна. Срам ме е да изляза навън, да общувам с хора, изглеждам като извънземно. В нета навсякъде пише, че екзема се лекува трудно, често и се хронифицира. А аз съм на 17 години, искам да живея като нормално момиче, което доскоро беше красиво. Моля ви, кажете ми имали ли сте такива проблеми и с какво сте ги лекували, аз съм много отчаяна.
    кожните заболявания са гадни и отнемат време спазвай си лечението и не прави волни програми
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Трябва постоянство, познавам човек на който му отне година и нещо да се излекува напълно.
    Не се отчайвай. Не е толкова трудно, просто трябва време.
    *сън*

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си