- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- gaming mouse
искам да си купя нова мишка ,но да е добра на изглед а и да е Half-gaming mouse т.е да няма много програмни бутони. Искам мишката да има отстрани 3-4 бутона а от горе да е само логото нещо като Razer Naga ,но да е с по малко програмни бутони и цената да е около 50 лв също така да е красива мишката т.е да ти грабва около и да е качествена .Спрял съм се на Genius Gila ,но е доста на бюджета ми
За 50 лв и такива изисквания A4Tech. Модели разни. Гледай да ти е удобна на ръката, да има няколко скорости (dpi).
Genius,A4Tech са китайчета, нищо няма да разбереш от тях. Да не говорим, че със сигурност ще имат acceleration(ускорение), който не може да се изключи.
Не си казал какъв ти е захвата на мишката т.е claw/grip/fingertip и т.н. Избирането на мишка винаги трябва да е според захвата и може би големината на ръката, аз така си избрaх Cooler Master Storm Spawn.
Последно редактирано от mcfe : 02-04-2014 на 05:29
всъщност, въпреки критиките, a4tech мишките са добри, и имат gaming серия(x7), ето линк: http://www.x7.cn/en/products.asp
Имал съм X7, но докато не си взех горепосочената, не знаех що е гейминг мишка.
искам да е черна по възможност![]()
мисля да си купя Feenix gaming mouse или CM Storm Devastator или някоя на Bloody ,а може и нещо на разер като например Razer Deathadder
да яка е и мисля да си я купя ,но клавиатурата не ми трябва имам Logitech Illuminated Wireless ,
илюминейтида е 200лв и е пълна помия , абе хора вие наред ли сте ще дадеш шепа пари за такъв кенефтая клавиатура дори няма анти гоустинг !!!!!
аз моята я взех за 170 и съм много доволен ,изобщо не е пумия ,не завиждай![]()
Само мишката CM Storm Devastator http://www.mostbg.com/most/Item.aspx?itemid=50709 . Намери някой компютърен магазин в твоя град който работи с most.bg и си я поръчай от там...
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
от варна съм ,ти знаеш ли някой ,ако не ще се разровя по подробно ,мерси все пак
периферията по скоро му е подарък от баба му мустафанка от истанбул
и клавиатурата е с турски букви
ей Darknesswillfall затваряй си устата не ме ебе какво имаш и какво не ,аз казвам че съм доволен и тва е , а ти почваш да ми се хвалиш че си имал еди си какво , от къде знаеш какво аз имам а? ако ти кажа аз ,да не вземе тебе да те хване срам ...дрисьо
дай да видим кво имаш , затапи ме да се скрия веднъж за винаги , изцапан боб![]()
и внимавай с тона да не получиш нападение , чу ли крачол![]()