.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Hybrid View

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Прочетох ти само първите няколко реда и ми стана ясна хавата. Слушай, имам подобен познат - остави мадамата да си чупи главата с гадния фес, гледай сеир и не се занимавай повече!

Ако се абстрахираме от всички ФАКти и предположим,че наистина я обичаш... задай си въпроса с какво го е заслужила и ще си отговориш на другия - да я чакаш ли или не... в случая аз въобще не виждам какво има да чакаш.Нито те обича,нито има тръпка към теб ... хабиш ресурс с който можеш да направиш друго момиче щастливо.

Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    Прочетох ти само първите няколко реда и ми стана ясна хавата. Слушай, имам подобен познат - остави мадамата да си чупи главата с гадния фес, гледай сеир и не се занимавай повече!
    И аз спрях да чета, когато разбрах, че човекът, в когото е влюбена, е турчин. Но аз ще ти дам обратният съвет. НЕ Я ОСТАВЯЙ ДА СИ ТРОШИ ГЛАВАТА С ТОЯ, ЗА ДА НЕ Ѝ Я СТРОШИ БУКВАЛНО! Той е мюсюлманин, има съвсем различно мислене от нашето. Не го знае какъв е. 3-4-5 години опознаване по нета НЕ СЕ БРОЯТ ЗА НИЩО. Поговори с нея и, моля те, убеди я, че този черен турчин не е за нея. Кажи ѝ да се хване с когото и да било, дори не с теб. Може да е най-простият в града, но да е нашенец. Тях поне ги знаем как мислят. Този ще ми идва от Южна Турция, от майната си, от "жунглата". Тя акъл няма ли? Ами ако се окаже фанатичен ислямист. Ами ако гласува за ДПС... Така де, дори да не се събере с теб, поне ще си я спасил от лапите на Аллаха.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си