.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Проблем с рутер ( TP LINK )

Здравейте, имам проблем с рутера ми от както съм го купил. Не знам дали е от настройките или от самия рутер (TP LINK), но от както съм го взел всеки месец на по 1-2 пъти ми спира интернета и трябва да го рестартирам и да го нагласям отново, а вече ми дотегна. Та, искам да попитам има ли начин да го оправя?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DJAffly Виж мнението
    Здравейте, имам проблем с рутера ми от както съм го купил. Не знам дали е от настройките или от самия рутер (TP LINK), но от както съм го взел всеки месец на по 1-2 пъти ми спира интернета и трябва да го рестартирам и да го нагласям отново, а вече ми дотегна. Та, искам да попитам има ли начин да го оправя?
    много е възможно да е от настройките, ако например си прекалил с advanced security
    Последно редактирано от npp : 01-24-2014 на 20:11

Голям фен Аватара на ОР
    Factory settings
    else
    DD-WRT

Голям фен Аватара на ZloboMiR
    Доставчикът ти на интернет не иска ли да съдейства безплатно по въпроса? Би било много мило от негова страна и е доста разпространена практика, особено ако рутерът е негов.

Точно това е, че рутера няма нищо общо с интернет доставчикът ми и няма как да помогне.

Цитирай Първоначално написано от ОР Виж мнението
    Factory settings
    else
    DD-WRT
    По точен път?

Голям фен Аватара на ZloboMiR
    Здравейте, имам проблем с рутера ми от както съм го купил. Не знам дали е от настройките или от самия рутер (TP LINK), но от както съм го взел всеки месец на по 1-2 пъти ми спира ИНТЕРНЕТА и трябва да го рестартирам и да го нагласям отново, а вече ми дотегна. Та, искам да попитам има ли начин да го оправя?
    Точно това е, че рутера няма нищо общо с интернет доставчикът ми и няма как да помогне.
    Скузи?! Един нормален доставчик е нормално да ти съдейства, независимо дали той ти е доставил рутера, би могъл да го замени и т. н. Вече ако имаш договор за един ПЦ и го нарушаваш е по-деликатно.
    Един съвет, който обичам да давам. Размени си рутера с някой приятел за месец. Може да си съхраните настройките предварително. Така ще знаеш дали е твоят рутер или линията.
    Последно редактирано от ZloboMiR : 01-27-2014 на 09:07

DJAffly:

Няколко въпроса, за по-точно диагностициране?

1. Имаш проблем само с WIFI или и когато си вързан с кабел към рутера?
    2. Какъв е точния модел и сериен номер. Много вероятно е да има нова версия на Firmware-a и това да реши проблема ти.
    3. по време на проблем - тествал ли си връзката компютър --> рутер и рутер -->интернет?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си