- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Браво!
Време е и в България да се предприеме нещо.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Боклуци.
Бати отношението към горкото животно.
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
Този направо убива котки, ама си го обичате. Тази е втората, за която знам, умряла, след като е била покрай него. Допускам, че има и още.
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...39138601_n.jpg
^ Тва бебе е много яко. :33 По темата единствено мога да кажа "Браво!" и да цъкна с език, защото тука не е по същия начин.
Не че одобрявам отношението, но излиза, че котешкия живот и здраве са по-ценни от човешкия ...
Ми не съвсем, щото за убита котка ще ти дадат пет години максимум, а за убит човек - петнайсет. Освен това в тоя случай точно не виждам да има конфликт между двете престъпления.
Колкото и да ти дадат, след затвор човек не може да живее отново пълноценно ...
Е и? Кво от това? Дай да пуснем всички престъпници по улиците, щото било нехуманно да убиеш/изнасилиш/измамиш/отвлечеш/откраднеш/etc. и после да те заведат на топло за еди-колко време.
az sam obil nat 20 i sam na svoboda, toq francozin slet prisadata da idva v bg!
И аз съм за смъртно наказание, но Насето май друго искаше да каже.
Убеден съм, че за убийство на българин, французина щяха да го пуснат да си ходи у франсето, както преди години направиха с един хангличанин, който уби наш съгражданин... :/
Има предвид, че човек не може да продължи да води предишния си живот след като е излязъл от затвора. Особено ако е убиец.
Но тва в бг рядко се случва, защото повечето ги пускат условно.![]()
Последно редактирано от OoVasKoO : 02-04-2014 на 19:00
Става дума за котки, кучета и всякакви животни. Не съм казал да няма затвори, когато става въпрос за сериозно престъпление.
Ама котката не я ядеш като я убиеш. Иначе антракса ти каза защо е сериозно.
Е, щом за вас кучетата и котките са най-важното нещо, защитавайте си ги ... всеки си има мнение.