- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Браво!
EinGEIteskind,рядко тъп и безгранично ограничен си честно,не знам кой ти е казал,че си интелигентен ама наистина много те е изгаврил и искрено се надявам да не си наистина учител както твърдиш,защото хората,които "учиш" са обречени на духовен геноцид и умствена деградация,бивайки облъчвани от мисловната диария,която не спираш да бълваш
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
хипотетична ситуация: невръстно дете бива разкъсано безмилостно от бездомно куче. Афектираният родител, в изблик на ярост и безсилие, убива кучето по безмилостен начин / примерно завързва го на колата си и го влачи/ . Оправдавате ли го? Вие как бихте реагирали?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Аз лично съм против лова, всяко убийство (на животно) различно от храна (при положение, че нямаш друг вариант/отгледал си го сам)/самозащита , е безсмислено. Като цяло съм и против зоопарковете, аз не бих желал да ме затворят в клетка 4 на 4 и да ме хранят и поят. Както и смятам, че за всяко убито животно, което е защитен вид, трябва да има минимум 2-3 години затвор. Ясно ми е, че и бездомните кучета само с кастрация няма да стане, трябва и присъди за хората, които не си гледат кучетата, плодят се безразборно и после ги мятат до някой контейнер. Ние до сега сме имали само женски кучета и само едно имаше кученца (умишлено).
n00bs
И не може да повика някоя от организациите за бездомни кучета, защото... ?
Окей, и като го убиеш кво постигаш, освен да си избиеш яростта отгоре му? Връщаш ли парчетата месо от детето си? Както каза Сокерес (не се стърпях, съжалявам) е доста по-лесно да го удариш с паве в тиквата или да го застреляш. Отделно дето няма да имаш физическата възможност да хванеш кучето и да го вържеш за колата, щото то ако е толкова бясно, за да нападне дете, ако ще и Господ да дойде, няма да успее да го приближи.
Говориш пълни простотии и само си правиш вятър на устата.
оф боже.. май не мислиш..
изблик на емоционална агресия..
пак прочети.
изблик на емоционална агресия..
Това в превод означава, че си тласкан от емоцията и не зависимо какво ще постигнеш или не - ти си в дейстиве.
Да, няма нищо да се промени.. Но, ако убие специално едно кучето.. не означава, че трябва да го вкарат в затвора или че е садист! Той не го е направил заради от кеф.. той го е направил от първично чувство за отмъщение. ..
Хаха още ли спорите по тва. Сигурно спорите спрямо различни крайни цели и спорите кои цели са най-добрите, като на всеки дефиницията за това колко добри са дадени крайни цели е колко са близки до неговите собствени.
Вместо това ще ви се похваля с това, че искам да ви се похваля с нещо и същевременно да не ви казвам какво е, като типичен атеншън хор ^^
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
само дето то не го е направило от чиста злоба,а по-скоро от тва че се е почувствала заплашено по някакъв начин и инстинкта му за самосъхранение се е пробудил,а липсата на разум не му предоставя възможността да направи преценка,ами само да действа както му е заложено по природа - да се защитава,докато човека може и е длъжен да направи по-разумния и хуманнен избор,иначе едва ли бихме се намирали на по-високо стъпало в еволюционната стълба от кучетата?както и да е неискам да се правя на големия природо защитник и да навлизам в някви полемики,щото е много относително,така че всеки с филма си
и с какво убииството на песа по мъчителен начин ще промени това?ще послужи за пример на другите песове ли?;D;D
да,съгласен съм,че има и песове дето просто са си злобни и неподлежат на дресировка и съм съгласен,че един от начините за справяне с тях е чрез умъртвяването им,но не и по жесток и садистичен начин,независимо от ситуацията...
става въпрос за случаите,в които човек може да направи избор(като си притиснат от обстоятелствата естествено,че целта оправдава средставата),а и чисто практически по-лесно можеш да убиеш животно по немъчителен начин,отколкото по мъчителен(в смисъл по-лесно и бързо ще ти е да застреляш песа или да му счупиш главата с паве,отколкото да го връзваш за кола и влачиш) ,така че невиждам защо ти е да го правиш по мъчителния,освен ако не изпитваш удоволствие от тва да наблюдаваш страданията на живо същество?въобще не става въпрос,че кучешки живот е по-ценен от човешкия и мн добре ме разбираш,ама се правиш на интересен
пич,не знам не съм кучкар whateva,идеята ми е,че е доста тъпо да проявяваш жестокост към животни,освен ако наистина не се налага,защото просто не води до нищо,ами си е израз на няква комплексарщина