.
Отговор в тема
Страница 4 от 8 ПървиПърви 12345678 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 230

Тема: Браво!

Hybrid View

Супер фен Аватара на socareless
    EinGEIteskind,рядко тъп и безгранично ограничен си честно,не знам кой ти е казал,че си интелигентен ама наистина много те е изгаврил и искрено се надявам да не си наистина учител както твърдиш,защото хората,които "учиш" са обречени на духовен геноцид и умствена деградация,бивайки облъчвани от мисловната диария,която не спираш да бълваш

Мега фен Аватара на RagioL
    За какво иде реч във тоя спор че ме мързи да чета?

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от RagioL Виж мнението
    За какво иде реч във тоя спор че ме мързи да чета?
    мързи ме да ти разказвам
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

ебал съм те тогава

малии ма тя темата на митьо кристала ли била бе

nqmamNervi
    Guest
    хипотетична ситуация: невръстно дете бива разкъсано безмилостно от бездомно куче. Афектираният родител, в изблик на ярост и безсилие, убива кучето по безмилостен начин / примерно завързва го на колата си и го влачи/ . Оправдавате ли го? Вие как бихте реагирали?

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от nqmamNervi Виж мнението
    хипотетична ситуация: невръстно дете бива разкъсано безмилостно от бездомно куче. Афектираният родител, в изблик на ярост и безсилие, убива кучето по безмилостен начин / примерно завързва го на колата си и го влачи/ . Оправдавате ли го? Вие как бихте реагирали?
    ще го спра малко преди да убие кучето ще го вкарам в затвора за 10г а кучето ще бъде качено на правителниствения самолет за да бъде откарано на лечение в Германия

вече е имало такъв случай
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Цитирай Първоначално написано от nqmamNervi Виж мнението
    Ако го застреля примерно - важи,ама тва с влаченето е мъчение и си е чист садизъм,което вече говори за някви психически отклонения

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от socareless Виж мнението
    Ако го застреля примерно - важи,ама тва с влаченето е мъчение и си е чист садизъм,което вече говори за някви психически отклонения
    ако го застреля е в нарушение на закона за оръжията

Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    ако го застреля е в нарушение на закона за оръжията
    мислих,че говориме за моралната измерение,иначе то и да влачиш с кола беззащитно животно не мисля,че е много в съотвествие със законите дет се вика,въпреки,че не бих се учудил и да е,имайки предвид законодателството ни

Град
    системата дегоба
    мислих,че говориме за моралната измерение,иначе то и да влачиш с кола беззащитно животно не мисля,че е много в съотвествие със законите дет се вика,въпреки,че не бих се учудил и да е,имайки предвид законодателството ни
    щом е убило човек не е беззащитно

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Аз лично съм против лова, всяко убийство (на животно) различно от храна (при положение, че нямаш друг вариант/отгледал си го сам)/самозащита , е безсмислено. Като цяло съм и против зоопарковете, аз не бих желал да ме затворят в клетка 4 на 4 и да ме хранят и поят. Както и смятам, че за всяко убито животно, което е защитен вид, трябва да има минимум 2-3 години затвор. Ясно ми е, че и бездомните кучета само с кастрация няма да стане, трябва и присъди за хората, които не си гледат кучетата, плодят се безразборно и после ги мятат до някой контейнер. Ние до сега сме имали само женски кучета и само едно имаше кученца (умишлено).
    n00bs

Мега фен Аватара на tori
    И не може да повика някоя от организациите за бездомни кучета, защото... ?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    И не може да повика някоя от организациите за бездомни кучета, защото... ?
    казаха ти го - избилик на емоционална ярост... така човек може да убие не само кучето, но и няколко депутати..

А организациите са толкова компетентни, че направо ще го заплодят това куче...

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    казаха ти го - избилик на емоционална ярост... така човек може да убие не само кучето, но и няколко депутати..

А организациите са толкова компетентни, че направо ще го заплодят това куче...
    Окей, и като го убиеш кво постигаш, освен да си избиеш яростта отгоре му? Връщаш ли парчетата месо от детето си? Както каза Сокерес (не се стърпях, съжалявам) е доста по-лесно да го удариш с паве в тиквата или да го застреляш. Отделно дето няма да имаш физическата възможност да хванеш кучето и да го вържеш за колата, щото то ако е толкова бясно, за да нападне дете, ако ще и Господ да дойде, няма да успее да го приближи.
    Говориш пълни простотии и само си правиш вятър на устата.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Окей, и като го убиеш кво постигаш, освен да си избиеш яростта отгоре му? Връщаш ли парчетата месо от детето си? Както каза Сокерес (не се стърпях, съжалявам) е доста по-лесно да го удариш с паве в тиквата или да го застреляш. Отделно дето няма да имаш физическата възможност да хванеш кучето и да го вържеш за колата, щото то ако е толкова бясно, за да нападне дете, ако ще и Господ да дойде, няма да успее да го приближи.
    Говориш пълни простотии и само си правиш вятър на устата.
    оф боже.. май не мислиш..
    изблик на емоционална агресия..
    пак прочети.
    изблик на емоционална агресия..

Това в превод означава, че си тласкан от емоцията и не зависимо какво ще постигнеш или не - ти си в дейстиве.
    Да, няма нищо да се промени.. Но, ако убие специално едно кучето.. не означава, че трябва да го вкарат в затвора или че е садист! Той не го е направил заради от кеф.. той го е направил от първично чувство за отмъщение. ..

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    първично чувство за отмъщение. ..

Хаха още ли спорите по тва. Сигурно спорите спрямо различни крайни цели и спорите кои цели са най-добрите, като на всеки дефиницията за това колко добри са дадени крайни цели е колко са близки до неговите собствени.

Вместо това ще ви се похваля с това, че искам да ви се похваля с нещо и същевременно да не ви казвам какво е, като типичен атеншън хор ^^
    ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga

щом е убило човек не е беззащитно
    само дето то не го е направило от чиста злоба,а по-скоро от тва че се е почувствала заплашено по някакъв начин и инстинкта му за самосъхранение се е пробудил,а липсата на разум не му предоставя възможността да направи преценка,ами само да действа както му е заложено по природа - да се защитава,докато човека може и е длъжен да направи по-разумния и хуманнен избор,иначе едва ли бихме се намирали на по-високо стъпало в еволюционната стълба от кучетата?както и да е неискам да се правя на големия природо защитник и да навлизам в някви полемики,щото е много относително,така че всеки с филма си

Град
    системата дегоба
    само дето то не го е направило от чиста злоба,а по-скоро от тва че се е почувствала заплашено по някакъв начин и инстинкта му за самосъхранение се е пробудил,а липсата на разум не му предоставя възможността да направи преценка,ами само да действа както му е заложено по природа - да се защитава,докато човека може и е длъжен да направи по-разумния и хуманнен избор,иначе едва ли бихме се намирали на по-високо стъпало в еволюционната стълба от кучетата?както и да е неискам да се правя на големия природо защитник и да навлизам в някви полемики,щото е много относително,така че всеки с филма си

няма значение убито е дете

няма значение убито е дете
    и с какво убииството на песа по мъчителен начин ще промени това?ще послужи за пример на другите песове ли?;D;D
    да,съгласен съм,че има и песове дето просто са си злобни и неподлежат на дресировка и съм съгласен,че един от начините за справяне с тях е чрез умъртвяването им,но не и по жесток и садистичен начин,независимо от ситуацията...

Град
    системата дегоба
    и с какво убииството на песа по мъчителен начин ще промени това?ще послужи за пример на другите песове ли?;D;D
    да,съгласен съм,че има и песове дето просто са си злобни и неподлежат на дресировка и съм съгласен,че един от начините за справяне с тях е чрез умъртвяването им,но не и по жесток и садистичен начин,независимо от ситуацията...
    ако тоя пес нападне теб и съм само аз наблизо няма да ти дреме как ще го утрепя повярвай ми

но нали не е захапан твоя задник е лесно
    явно като гледаш отстрани разбираш повече нещата понеже болката не заслепява твоята преценка

става въпрос за случаите,в които човек може да направи избор(като си притиснат от обстоятелствата естествено,че целта оправдава средставата),а и чисто практически по-лесно можеш да убиеш животно по немъчителен начин,отколкото по мъчителен(в смисъл по-лесно и бързо ще ти е да застреляш песа или да му счупиш главата с паве,отколкото да го връзваш за кола и влачиш) ,така че невиждам защо ти е да го правиш по мъчителния,освен ако не изпитваш удоволствие от тва да наблюдаваш страданията на живо същество?въобще не става въпрос,че кучешки живот е по-ценен от човешкия и мн добре ме разбираш,ама се правиш на интересен

Град
    системата дегоба
    става въпрос за случаите,в които човек може да направи избор(като си притиснат от обстоятелствата естествено,че целта оправдава средставата),а и чисто практически по-лесно можеш да убиеш животно по немъчителен начин,отколкото по мъчителен(в смисъл по-лесно и бързо ще ти е да застреляш песа или да му счупиш главата с паве,отколкото да го връзваш за кола и влачиш) ,така че невиждам защо ти е да го правиш по мъчителния,освен ако не изпитваш удоволствие от тва да наблюдаваш страданията на живо същество?въобще не става въпрос,че кучешки живот е по-ценен от човешкия и мн добре ме разбираш,ама се правиш на интересен
    ами като такъв реалист как ще вържеш живо куче така че да не те захапе?

пич,не знам не съм кучкар whateva,идеята ми е,че е доста тъпо да проявяваш жестокост към животни,освен ако наистина не се налага,защото просто не води до нищо,ами си е израз на няква комплексарщина

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си