.
Отговор в тема
Страница 5 от 10 ПървиПърви 123456789 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 230

Тема: Браво!

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от socareless Виж мнението
    и с какво убииството на песа по мъчителен начин ще промени това?ще послужи за пример на другите песове ли?;D;D
    да,съгласен съм,че има и песове дето просто са си злобни и неподлежат на дресировка и съм съгласен,че един от начините за справяне с тях е чрез умъртвяването им,но не и по жесток и садистичен начин,независимо от ситуацията...
    ако тоя пес нападне теб и съм само аз наблизо няма да ти дреме как ще го утрепя повярвай ми

но нали не е захапан твоя задник е лесно
    явно като гледаш отстрани разбираш повече нещата понеже болката не заслепява твоята преценка
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Супер фен Аватара на socareless
    става въпрос за случаите,в които човек може да направи избор(като си притиснат от обстоятелствата естествено,че целта оправдава средставата),а и чисто практически по-лесно можеш да убиеш животно по немъчителен начин,отколкото по мъчителен(в смисъл по-лесно и бързо ще ти е да застреляш песа или да му счупиш главата с паве,отколкото да го връзваш за кола и влачиш) ,така че невиждам защо ти е да го правиш по мъчителния,освен ако не изпитваш удоволствие от тва да наблюдаваш страданията на живо същество?въобще не става въпрос,че кучешки живот е по-ценен от човешкия и мн добре ме разбираш,ама се правиш на интересен

Град
    системата дегоба
    става въпрос за случаите,в които човек може да направи избор(като си притиснат от обстоятелствата естествено,че целта оправдава средставата),а и чисто практически по-лесно можеш да убиеш животно по немъчителен начин,отколкото по мъчителен(в смисъл по-лесно и бързо ще ти е да застреляш песа или да му счупиш главата с паве,отколкото да го връзваш за кола и влачиш) ,така че невиждам защо ти е да го правиш по мъчителния,освен ако не изпитваш удоволствие от тва да наблюдаваш страданията на живо същество?въобще не става въпрос,че кучешки живот е по-ценен от човешкия и мн добре ме разбираш,ама се правиш на интересен
    ами като такъв реалист как ще вържеш живо куче така че да не те захапе?
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    И не може да повика някоя от организациите за бездомни кучета, защото... ?
    казаха ти го - избилик на емоционална ярост... така човек може да убие не само кучето, но и няколко депутати..

А организациите са толкова компетентни, че направо ще го заплодят това куче...

пич,не знам не съм кучкар whateva,идеята ми е,че е доста тъпо да проявяваш жестокост към животни,освен ако наистина не се налага,защото просто не води до нищо,ами си е израз на няква комплексарщина

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Питахте ме, казах ви вариант. Това, че ви е по-лесно да стоите тук и да си чешете пръстите по копчетата на клавиатурата е друг въпрос.
    Не съм заглъхнала, просто не виждам смисъл да водя спорове със стена. Толкова сте вглъбени в собствената си простота, че не намирам за разумно да се мъча да ви вадя от там. Единственото, в което сте истински добри, е да обяснявате, че другите грешат. Затова и се захващам за годините - с тях ще се научите.
    Тва едно на ръка.
    Второто - повтарям, обръщаш темата на където смяташ, че си компетентен. Говорехме за насилието над беззащитни животни в името на нечие удоволствие, а не изтребването им с цел намаляване на популацията им.
    Отново нищо не каза.
    Отново се опитваш на извъртиш ситуацията.
    Аз дадох само един обикновен пример, който също е близък за темата.
    От всичко, което написа се разбира, че наивно смяташ, че държавата ще те оправи, па и награди.. Смяташ, че като си в този бардак, кучетата имат право да те ядат. Или, че някой прост селянин ще създаде цяла европейска организация за справянето му с колегите. Еми българите не са толкова изобретателни и кадърни, нито пък умни. Те са коравосърдечни коври.

Град
    системата дегоба
    пич,не знам не съм кучкар whateva,идеята ми е,че е доста тъпо да проявяваш жестокост към животни,освен ако наистина не се налага,защото просто не води до нищо,ами си е израз на няква комплексарщина
    ако някое куче ми разкъса детето повярвай ми ще бъда комплексиран

Мега фен
    И ако темата се пищри в основата си само - тя ще умре в зародиш. Все един простотии, всяка година.. Все едно се говори и никой нищо по-различно казва. И всички така наранени и чувствителни. 3ба си аз , ако беше така действително...

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    От всичко, което написа се разбира, че наивно смяташ, че държавата ще те оправи, па и награди.. Смяташ, че като си в този бардак, кучетата имат право да те ядат. Или, че някой прост селянин ще създаде цяла европейска организация за справянето му с колегите.
    Ти си малоумен.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Град
    системата дегоба
    И ако темата се пищри в основата си само - тя ще умре в зародиш. Все един простотии, всяка година.. Все едно се говори и никой нищо по-различно казва. И всички така наранени и чувствителни. 3ба си аз , ако беше така действително...
    повярвай ми имам оръжие огнестрелно и хладно и мога повече от това да говоря

но за сега съм хуманен и храня уличните кучета пред нас и ги ваксинирам

но нападнат ли човек няма да се замисля

Град
    Варна
    Изобщо не съм споменавала никъде, че кучешкият или котешкият живот е по-ценен от човешкия. Когато животът ти е застрашен, естествено да действаш. Но и в такъв случай, действаш инстинктивно, гледаш да отстраниш заплахата възможно най-бързо. Не връзваш куче да го влачиш зад колата си. Както каза socareless - какво ще постигнеш с това? Ще дадеш морален урок на останалите улични песове?
    Но измъчването на животно заради собствено удоволствие е абсурдно и трябва да бъде наказвано. И това е темата, по която говоря. Всичко останало е стремеж да защитите теза, която дори не подкрепяте с тези аргументи.
    Не, не вярвам, че държавата ще ме оправи. Вярвам, че ние трябва да я накараме да заработи.
    И както оправдаваме човек, който застрелва куче, което е убило детето му или е нападнало него, така трябва да защитим и себе си от човек, който изпитва извратено удовлетворение от това да мъчи котка. Винаги се почва с котка, после е детето ти, после си ти.

Мега фен
    Ти си малоумен.
    това ти го казвам да се осъзнаеш, а не защото действително мислиш това
    да разбереш какви изветрелици ми разбравя и само приказки.. от които следва само ЙОК
    Ако се поставиш на мястото на някои хора, друго ще приказваш
    да, трябват много неща.. Ама като не се случват?

Град
    Варна
    това ти го казвам да се осъзнаеш, а не защото действително мислиш това
    да разбереш какви изветрелици ми разбравя и само приказки.. от които следва само ЙОК
    Ако се поставиш на мястото на някои хора, друго ще приказваш
    да, трябват много неща.. Ама като не се случват?
    А ти трябва да четеш кво ти пиша и да спреш да си смучеш глупости от пръстите.

Мега фен
    Вярвам, че ние трябва да я накараме да заработи.
    агейн.... вяра , любов и мир казал царя ..

Мега фен
    Ще накараш ти, да заработи системата... и за две години, по-хуманен път всичко ще е суперси иновативно. Такива приказки, като вяра надежда и любофф... не слушам за първи път , а времето не е безкрайно, всеки момент може да е фатален.

Град
    Варна
    агейн.... вяра , любов и мир казал царя ..
    Все от някъде се почва.
    Аз предпочитам да дам пари за кастриране на уличните кучета около дома ми, отколкото да ги изтрепя. Ако ти искаш да ги трепеш, това си е твой проблем. Хората за това имат глави на раменете си. Но не ми обяснявай, че си по-добър от едно животно. Защото дори животното убива, за да се защити или нахрани. А не защото така му е кеф.

Ти си малоумен.
    Госпожице, това Ви е последното официално предупреждение. При следващото нарушение на правилата ще получите бан.
    ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от StringTheoryPracticist Виж мнението
    Госпожице, това Ви е последното официално предупреждение. При следващото нарушение на правилата ще получите бан.
    там е проблема е че ако тя ти го каже ще отвърне в кофата сме

ако ти и го кажеш ще ядеш бан нищо че си в кофата

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от Matthew Виж мнението
    Ей, дебил как може да говориш така за майка му? дори и ка'т за пример келеш.
    Трай, бе!

Това, дето го каза Якудзата!

Мега фен Аватара на tori
    казаха ти го - избилик на емоционална ярост... така човек може да убие не само кучето, но и няколко депутати..

А организациите са толкова компетентни, че направо ще го заплодят това куче...
    Окей, и като го убиеш кво постигаш, освен да си избиеш яростта отгоре му? Връщаш ли парчетата месо от детето си? Както каза Сокерес (не се стърпях, съжалявам) е доста по-лесно да го удариш с паве в тиквата или да го застреляш. Отделно дето няма да имаш физическата възможност да хванеш кучето и да го вържеш за колата, щото то ако е толкова бясно, за да нападне дете, ако ще и Господ да дойде, няма да успее да го приближи.
    Говориш пълни простотии и само си правиш вятър на устата.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от StringTheoryPracticist Виж мнението
    окей, извинете
    трябваше да кажа, че е mentally challenged...?

Мега фен
    Все от някъде се почва.
    Аз предпочитам да дам пари за кастриране на уличните кучета около дома ми, отколкото да ги изтрепя. Ако ти искаш да ги трепеш, това си е твой проблем. Хората за това имат глави на раменете си. Но не ми обяснявай, че си по-добър от едно животно. Защото дори животното убива, за да се защити или нахрани. А не защото така му е кеф.
    Офффф стига бее. въртянии теми... дори папагалите им е омръзнало да ги повтарят
    Че кой нормален човек ще се има за по-добър от животно? Кажи? Извинявай, ама нямаше смисъл да ми го пишеш това....
    Подкрепям те, но забравяш колко е средната заплата на българите!
    Кажи ми, тези наши братя например от Родопите, които се издържат със земеделия - тютюно прозводство.. и не взимат повече от 300 лв.. за храна , въздух и вода.. Кажи ми какви пари могат да отделят?
    Кажи, кой ще отиде в тези затънтени места? Това е само пример, не започвай...
    Ако имаше възможност.. биха се направили хуманни дейности разбира се.. Обаче има някои задънени улички.. кастрираните кучета не стават по-малко гладни.

Град
    Варна
    Че кой нормален човек ще се има за по-добър от животно? Кажи?
    Онзи, който оценява живота си повече, отколкото живота на някое животно.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Окей, и като го убиеш кво постигаш, освен да си избиеш яростта отгоре му? Връщаш ли парчетата месо от детето си? Както каза Сокерес (не се стърпях, съжалявам) е доста по-лесно да го удариш с паве в тиквата или да го застреляш. Отделно дето няма да имаш физическата възможност да хванеш кучето и да го вържеш за колата, щото то ако е толкова бясно, за да нападне дете, ако ще и Господ да дойде, няма да успее да го приближи.
    Говориш пълни простотии и само си правиш вятър на устата.
    оф боже.. май не мислиш..
    изблик на емоционална агресия..
    пак прочети.
    изблик на емоционална агресия..

Това в превод означава, че си тласкан от емоцията и не зависимо какво ще постигнеш или не - ти си в дейстиве.
    Да, няма нищо да се промени.. Но, ако убие специално едно кучето.. не означава, че трябва да го вкарат в затвора или че е садист! Той не го е направил заради от кеф.. той го е направил от първично чувство за отмъщение. ..

този "изблик на емоционална агресия" ми звучи по-скоро като израз на психическа неуравновесеност,което си е най-малкото за лечение

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си